Elton John luptă să înfieze un copil

1 46604 original jpg jpeg

Elton John nu credea că va simţi vreodată dorinţa de a deveni tată. Un băieţel de 14 luni din Ucraina l-a făcut să se răzgândească. Colegii noştri de la cotidianul ucrainean Blik au amănunte.

Elton John şi partenerul său de viaţă,David Furnish,au fost atât de impresionaţi de situaţia copiilor infectaţi cu HIV dintr-un orfelinat ucrainean,încât au hotărât să adopte unul. Băieţelul care i-a trezit sentimente paterne lui Elton se numeşte Leo şi are 14 luni.

Leo ar putea fi primul copil al cântăreţului

În clipa în care partenerul lui Elton,David,l-a luat în braţe pe micuţul Leo,cântăreţul britanic s-a hotărât să adopte copilul.

„Ar fi extraordinar dacă în curând am fi o familie“, a spus muzicianul.

Ludmila Batekhin,directorul adjunct al orfelinatului,are numai cuvinte de laudă la adresa artistului britanic: „Este evident că este un om foarte bun. Cum a intrat,s-a aşezat la pian şi a început să cânte. A fost darul lui pentru copii. Când faimoşii oaspeţi au fost gata de plecare,Leo a izbucnit în lacrimi,iar Elton a luat copilul în braţe şi l-a liniştit“.

Decizie controversată

Visul lui Elton s-ar putea lovi de multe obstacole. Autorităţile susţin că cei care vor să adopte copii trebuie să fie heterosexuali,iar diferenţa de vârstă între părinţi şi copii nu poate fi mai mare de 45 de ani.

Totuşi,avocata Tatiana Montyan spune că legislaţia ucraineană nu specifică orientarea sexuală a viitorilor părinţi. „Orice cuplu sau o singură persoană, indiferent de orientarea sexuală, poate adopta un copil“, spune ea. Rămâne de văzut!



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg