Keanu Reeves – cel mai bun şofer de la Hollywood

1 75439 original jpg jpeg

Keanu Reeves este cel mai bun şofer dintre actori. O spun chiar coordonatorii cascadoriilor din filmele în care joacă. Cel mai recent, actorul şi-a atras admiraţia lui Darrin Prescott, unul dintre cei mai tari realizatori de cascadorii de la Hollywood.

Cei doi au lucrat împreună pentru John Wick 2, filmul de acţiune cu încasări de aproximativ 167 de milioane de dolari la box office. Actorul american a ales să-şi facă singur mare parte a cascadoriilor din scenele cu maşini. Keanu Reeves s-a aflat la volanul Mustang-ului din scena în care maşina a sărit de pe o rampă improvizată printr-o deschidere care era puţin mai lată ca maşina. Scena a fost filmată de pe acoperişul unui SUV Mercedes.

Keanu Reeves a luat lecţii de condus în primele două săptămâni de filmare, aşa că actorul şi-a făcut singur mare parte dintre cascadorii. Canadianul este lăudat pentru poziţia la volan şi pentru cum îşi ţine mîinile în momentul impactului, în aşa fel încât să nu-şi rupă degetele mari. Coordonatorul cascadoriilor susţine că nu a mai lucrat niciodată cu un actor care ştie să conducă atât de bine.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg