Madonna, eroină de benzi desenate

1 48755 original jpg jpeg

Cântăreaţa Madonna va deveni eroina principală a unui număr din seria de benzi desenate "Female Force", au anunţat, joi, reprezentanţii editurii Bluewater Productions Inc.

 Madonna devine cea mairecentă celebritate care şi-a făcut debutul în seria de benzi desenate "Female Force",lansată de editura americană Bluewater,care le propune cititorilor,pe parcursul a 32 de pagini intens colorate,o biografie neoficială a celebrei cântăreţe americane.

"Scopul nostru este să arătăm evenimentele puţin cunoscute şi influenţele care au făcut ca Madonna să devină fenomenul din zilele noastre, la

bine de un sfert de secol de când şi-a făcut debutul pe scenă",a declarat Jason Schultz,vicepreşedintele editurii Bluewater.

Numărul din seria "Female Force" dedicat Madonnei va fi lansat în lunaaugust şi va costa 3,99 dolari. Textele au fost scrise de C.W. Cooke,iar desenele au fost realizate de Michael Johnson.

Madonna se alătură astfel primei doamne a Statelor Unite,Michelle Obama,primei doamne a Franţei,Carla Bruni-Sarkozy,secretarului de stat american Hillary Clinton,prinţesei Diana,autoarei britanice J.K. Rowling,creatoarea francizei "Harry Potter",actriţei Betty White,realizatoarei de televiziune Barbara Walters şi celebrei "doamne de fier" Margaret Thatcher,în această serie de benzi desenate care se adresează cu precădere publicului tânăr.

În 2007,Madonna a semnat un contractrevoluţionar,pe 10 ani,pentru 120 de milioane de dolari,cu promotorul Live Nation,care trebuie să se ocupe de înregistrarea albumelor,de activităţile de merchandising şi de organizarea turneelor artistei.

Pe 26 august 2010,Madonna a concertat la Bucureşti,în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Descrisă de numeroase ori drept "una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor",numită şi "Queen of Pop (Regina Pop-ului)",Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX,potrivit Recording Industry Association of America,cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie anul trecut,ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg