Meghan Markle, pentru prima dată cu burtica la vedere. Ducesa de Sussex a avut o apariţie încântătoare

1 83818 original jpg jpeg

Meghan Markle a apărut la braţ cu Prinţul Harry la prima vizită regală în Fiji, într-o ţinută care a atras toate privirile. Ducesa de Sussex a ales să poarte o rochie albastră, mulată, arătând pentru prima dată burtica de gravidă. 

Meghan Markle străluceşte, la propriu. Ducii de Sussex au ajuns în Fiji, în cadrul turneului regal, unde au fost întâmpinaţi cu covor roşu şi onor militar de către oficialităţi. Fosta actriţă a atras privirile tuturor cu zâmbetul şi ţinuta ei!

La prima recepţie oferită în cinstea lor, Meghan Markle a purtat o rochie albastră, mulată pe corp, la care a asortat o pereche de cercei mari, cu diamante. Părul a fost lăsat lejer.

image

Prinţul Harry a fost şi  fost lăudat pentru atitudinea pe care o are faţă de soţia sa însărcinată. El a lăsat deoparte alcoolul, fiind surprins ciocnind cu... apă! 

Vizita regală în Fiji va dura doar trei zile timp în care vor explora zonele inedite, vor învăţa despre cultura şi preparatele locului. Cei doi îşi vor continua turul în Tonga. 

Anunţul oficial că Megan este însărcinată a fost făcut în urmă cu o săptămână. Palatul Kensington transmitea atunci că Meghan şi Harry ”apreciază tot suportul pe care l-au primit de la oameni din toată lumea de la nunta pe care au avut-o în luna mai şi sunt încântaţi să poată să împartă această veste fericită cu publicul”.  

Sursă: Daily Mail. 



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg