Meghan Markle primeşte lecţii de şofat de la logodnic

1 80406 original jpg jpeg

Meghan Markle primeşte lecţii de şofat chiar de la logodnicul Harry. Viitoarea soţie a Prinţului Harry trebuie să înveţe să conducă cu volanul pe partea dreaptă, asta după ce, mulţi ani a condus maşini cu volanul pe partea stângă. Când utilul este îmbinat cu plăcutul totul devine mai uşor, astfel că Prinţul Harry o ajută foarte mult în acest demers.

Meghan trebuie să înveţe să conducă în stilul britanicilor, iar asta este destul de greu pentru un om care a condus ani buni o maşină cu volan pe stânga. Cu ajutorul lui Harry, dar şi a persoanelor care se ocupă de ea, Meghan va reuşi să conducă un vehicul cu volane pe dreaptă şi cu o cutie de viteze manuală, asta după ce a condus mult timp un autoturism automat în Canada.

Meghan Marke a renunţat la actorie şi s-a mutat în Marea Britanie după ce a început relaţia cu Prinţul Harry, care este al 5-lea în linie la tronul Britanic. Prinţul Harry şi Markle s-au întâlnit la o întâlnire oarbă pe care a stabilit-o un prieten comun, iar presa a început să raporteze relaţia în octombrie 2016.Rachel Meghan Markle este o actriţă şi umanitaristă americană, care urmează sa devină membră a familiei regale britanice ca urmare a căsătoriei cu prinţul Harry în mai 2018.



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg