Iată ce te face specială ca femeie, în funcţie de zodia în care te-ai născut, potrivit publicaţiei zodiata.com.

BERBEC

Energice, încrezătoare, îndrăzneţe şi spontane, femeile din zodia Berbec acceptă orice provocare şi trăiesc viaţă din plin.

1. Femeii-Berbec îi place să domine într-o relaţie. Nu la modul fizic, ci la cel emoţional. Îi place să fie în control şi să ia hoate hotărârile importante.

2. Nativele din Bebec sunt loiale până la extreme cu cei apropiaţi. Indiferent ce se întâmplă în viaţă ei, nu te va dezamăgi şi îţi va fi alături. Este o adevărată prietenă, iar la nevoie ţi-o va demosntra.

3. Sunt competitive şi încăpăţânate. Când îşi propun să obţînă ceva, îşi canalizează toate energiile în acel scop. Însă nu recurg la şiretlicuri. Vor să obţînă totul pe bună dreptate, corect, fără înşelătorii.

Citeşte şi: Ghinion teribil pentru aceste zodii. Ei sunt nativii care se vor despărţi în luna noiembrie

TAUR

Nativele din Taur sunt guvernate de planetă Venus – zeiţă frumuseţîi. Sunt femei de încredere, loiale, puternice din punct de vedere emoţional şi mîloase.

1. Sincere şi loiale, femeile-Taur nu se supără uşor, dar atunci când le forţezi limitele, pot devenit extrem de încăpăţânate şi furioase.

2. Din punct de vedere emoţional, femeile -Taur sunt foarte puternice şi fac faţă cu brio în cele mai dificile şi provocatoare situaţîi. Rezistă bine la stres.

3. Sunt extrem de capabile la capitolul financiar şi ştiu cum să îşi managerieze bugetul. Nu îşi vor pune în pericol siguranţă financiară pentru plăceri de moment.

GEMENI

Femeile din zodia Gemeni sunt cunoscute pentru gândirea lor optimistă şi pentru dublă personalitate, care le împiedică să ia decizii rapide şi le face să se răzgândească destul de repede.

1. O nativă din Gemeni este extrem de isteaţă şi are abilitatea de a discuta orice subiect, de la politică la religie, călătorii până la bârfe legate de viaţă celebrităţilor.

2. Îi place să călătorească, să experimenteze lucruri noi, să cunoască oameni interesanţi şi să îşi lărgească astfel orizonturile culturale. Stau excelent la capitolul comunicare şi au o mulţime de prieteni.

3. Femeia din zodia Gemeni este independenţa şi optimistă, îi respectă pe cei din jur şi aşteaptă acelaşi lucru din partea celorlalţi. Nu fac nimic care să le pericliteze această independenţa: nu s-ar implică într-o relaţie dacă asta ar costă-o libertatea.

RAC

Poate fi gentilă, afectuoasă, dar şi agitată în acelaşi timp.

1. Femeia-Rac este foarte emotivă şi trece printr-o mulţime de stări într-o perioada relativ scurtă: poate fi încăpăţânată, înţelegătoare, docilă, veselă sau tristă în decurs de o ora.

Este uşor să o faci să plângă, dar şi să radă. Apreciază foarte mult simţul umorului şi este în stare să facă pe bufonul că să îi facă pe ceilalţi să se simtă bine.

2. Are o voinţă mare şi este insistenţă, însă uneori este prea rezervată şi se retrage în propria cochilie dacă este provocată sau deranjată.

3. Femeia-Rac este sensibilă şi empatică, fiind foarte preocupată de nevoile celorlalţi. Este poate zodia cea mai preocupată de binele şi starea celor din jur.

4. Femeia-Rac nu suportă prea bine critică. Dacă o critici, o ia personal şi nu te va ierta prea curând.

LEU

Femeia din zodia Leu are nevoie de trei lucruri: atenţie, respect şi admiraţie. Uneori poate da dovadă de aroganţă şi mândrie exagerată.

1. De obicei, pe Femeia-Leu o remarci imediat într-o mulţime: este cea care vorbeşte cel mai tare, rade cu gură până la urechi şi este cea mai încrezătoare dintre toate. Adoră să fie în centrul atenţiei şi de obicei chiar este. Este pasională, jucăuşă şi plină de viaţă.

2. Când se află într-o relaţie, Femeia-Leu este foarte credincioasă partenerului. Dar are aceleaşi aşteptări de la partener.

3. Leoiaca nu vrea să aibă un partener care să aibă grijă de ea. Trebuie să fie pe aceeaşi lungime de undă şi în schimb îl va răsplăţi cu loialitate, generozitate şi afectune.

4. Nu-i place rutină şi va caută mereu modalităţi noi de a petrece timpul.

FECIOARA

Fecioarele sunt sarmate, perfecţioniste, inteligente. Daaar….

1. Are un spirit analitic extrem de dezvoltat, dând în acelaşi timp dovadă de imparţialitate:

2. Este o femeie practică, care ia deciziile în urmă unor raţionamente logice, bazate pe realitate, nu pe imaginaţie. Experienţă este mai importantă pentru o Fecioara decât fantezia.

3. Este genul de persoană care se gândeşte la tot şi la toate.

4. Este într-o continuă căutarea a perfecţiunii. Caută constant să evolueze, să îmbunătăţească lucrurile, şi asta îi complică foarte tare existenţa, pentru că nu este niciodată mulţumită de viaţă ei.

BALANŢă

Personalitatea femeii din zodia Balanţă este fascinantă.

1. Balanţele sunt sociabile şi sunt maestre în artă comunicării. Sunt carismatice şi captivante şi atrag oamenii cu naturaleţea şi simplitatea lor.

2. Balanţă are spiritul justiţiei extrem de bine de dezvoltat şi este o persoană echilibrată. Şarmantă, graţioasă şi atractivă, femeia fin Balanţă este conştientă atât de punctele sale forţe, cât şi de cele slabe. E inteligenţă şi politicoasă şi da dovadă de diplomaţie atunci când este într-o discuţie aprinsă.

3. Totuşi, Balanţele pot deveni uşor enervante din cauza faptului că nu pot lua o decizie. Cântăresc prea mult variantele şi pierd timpul din cauza indeciziei lor. Nu se pot hotărî la ce filme să meargă, ce haine să poarte sau ce să mănânce la cină.

SCORPION

1. Directă şi cu o minte ascuţită, femeia-Scorpion se concentrează doar pe esenţă fundamentală a problemei şi nu ia în considerare aspectele superficiale ale vieţîi. Pentru ea, lucrurile sunt albe sau negre, niciodată gri.

2. Este intuitivă, îi place să deţînă controlul şi uneori are un comportament răutăcios.

3. E curajoasă şi încăpăţânată. Încrezătoare, cu resurse nelimitate şi puternică, îşi doreşte să aibă succes în toate domeniile în care activează. Munceşte din greu şi e dispusă la orice că să îşi atingă ţelurile.

SĂGETĂTOR

Femeia din zodia Săgetător este sinceră, idealistă şi are un simt dezvoltat al umorului. Îi place să înveţe din propria experienţă.

1. Femeia-Săgetător este extrem de curioasă de fire şi caută să afle adevărul în orice situaţie.

Analizează în detaliu orice femeie, bărbat sau copil şi poate discuta orice subiect de la politică până la religie.

2. Este versatilă, şarmantă şi apreciază orice experienţă nouă. Este o femeie independenţa şi sinceră.

3. Aflată mereu în căutarea adevărului, Femeia-Săgetător va încerca să descopere sensul vieţîi. O fascinează orice nouă informaţie, mai ales din domenii controversate cum ar fi religia, moralitatea sau filosofia.

4. Nu îi impune să respecte un program, pentru că se va simţi limitată şi încorsetată. Îi place flexibilitatea şi libertatea de a-şi schimbă planurile după propria dorinţa.

5. Femeia-Săgetător apreciază compania de calitate şi îşi doreşte un prieten sau un partener cu care să împărtăşească acea dorinţa de a şţi întotdeauna adevărul.

CAPRICORN

Femeia născută în zodia Capricorn este simplă, cu o gândire pragmatică, orientată spre îndeplinirea scopurilor în viaţă.Este o femeie meticuloasă, care ştie perfect care sunt punctele ei forţe şi slabe. Fiinţe raţionale, femeile din această zodie pot deveni negativiste şi deprimate dacă lucrurile nu ies aşa cum vor ele.

1. Femeia-Capricorn poate fi încăpăţânată şi cu greu o poţi convinge să se abată de la căile ei. Independenţa de care da dovadă şi abilităţile ei de lider stârnesc adesea invidia celor din jur.

2. Dacă o provoci, poate răbufni, însă cel mai adesea este o fiinţă echilibrată şi calmă, preferând o abordare mai liniştită a lucrurilor.

3. Femeia-Capricorn îşi doreşte să aibă siguranţă în viaţă. Poate fi conservatoare, organizată şi responsabilă.

4. Înainte de a se implică într-o relaţie, îşi analizează în detaliu potenţialul partener. Numai când este sigur că a găsit ceea ce caută şi că bărbatul este demn de iubirea ei, îşi va da frâu liber sentimentelor.

5. Nu îi place să fie supusă într-o relaţie: îi place să aibă drepturi egale cu partenerul. Stă alături de iubit la bine şi la rău. Pentru ea, relaţia perfectă este o combinaţie de iubire, siguranţă şi succes.

6. Aşteaptă-te să fii dădăcită de prietenă ta Capricorn. Îi place să dea sfaturi celor din jur (chiar şi atunci când nu i le cere nimeni) şi să le planifice viaţă celorlalţi.

7. Deşi uneori poate părea o persoană rece şi detaşată, este o prietenă extrem de loială, pe care te poţi baza.

8. Deşi îi place să îşi promoveze o imagine de femeie calmă, distanţă şi pragmatică, în dormitor femeia-Capricorn este exact opusul. Este o iubita pasională, dornică de experienţe noi.

9. Partenerul ei trebuie să fie neapărat un bărbat puternic şi sexy, care să facă faţă unei personalităţi atât de puternice că cea a Femeii-Capricorn.

10. Femeia-Capricon este foarte atentă cu banii. Probabil că făcea economii încă de când era o fetiţă mică, în puşculiţa cu chip de porcuşor primită cadou de la bunici. Pune bani deoparte atât pentru zilele negre, cât şi pentru bătrâneţe.

Citeşte şi: Ele s-au născut să cucerească lumea. 5 zodii de femei puternice. Printre ele, Leoaica e de top

VĂRSĂTOR

Femeia născută în zodia Vărsător este sinceră, independenţa şi plină de compasiune.

1. Femeia născută în zodia Vărsător este inteligenţă, independenţa şi prietenoasă. Are o voinţă atât de mare încât poate duce la bun sfârşit şi cele mai dificile obiective.

2. Este o femeie cinstită, cu convingeri puternice, este nepărtinitoare şi toleranţă cu punctele de vedere ale celorlalţi.

3. Pentru mulţi, Femeia-Vărsător este o enigmă, pentru că este imprevizibilă. Nu îi place să i se spună ce să facă.

4. Îi place să fie independenţa din punct de vedere financiar şi să fie responsabilă pentru propriul buget. Îi place să aibă stabilitate financiară.

PEŞTI

Nativă din Peşţi este miserioasa, creativă, romantică şi spirituală.

1. Nativă din Peşţi este o perzoana căreia îi place să păstreze o aura de mister în jurul sau. Are o minte ageră, este romantică şi spirituală.

2. Curioasă din fire, nativă din Peşţi visează cu ochii deschişi. Pune pare preţ pe aspectele spirituale ale vieţîi, pe intuiţie şi pe emoţîi. Este în general o persoană religioasă.

3. Este mereu în căutarea sensului vieţîi şi în explorarea aspectelor mai profunde ale existenţei. Analizează în detaliu situaţiile în care se află, observând aspecte pe care alţîi nu le remarcă.