Gabriela Caneva s-a născut pe 30 aprilie 2019, în Bulgaria. Sora ei mai mare, Ivona, şi-a dorit mereu să aibă o partenera de joacă cu părul lung şi lucios, ca să-i poată împleti codiţe. Iar dorinţa ei a devenit realitate.

Mare le-a fost mirarea părinţilor când s-a născut bebeluşa Gabi. Nici medicilor nu le-a venit să creadă câd de des şi de negru era părul fetiţei.

Gabi este acum o celebritate în oraşul natal, Sofia, şi are deja peste 6.000 de urmăritori pe Instagram, @gabi_zaharinova.

 

Pe reţelele sociale descoperim adesea fete obişnuite care-şi etalează părul lung şi îngrijit. Unele dintre ele adună în jurul lor mii de fani după ce îşi împărtăşesc sfaturile de îngrijire şi oferă reţete de tratamente naturale pentru un păr de invidiat. Este şi cazul Dariei Gubanova, supranumită Rapunzel a Rusiei, care timp de 17 ani nu şi-a tuns podoaba capilară.

Din anul 2003, Daria a renunţat la uscător şi la produse chimice de îngrijire a părului. Pe contul său de Instagram, @dashik_gubanova, femeia are 187.000 de urmăritori. În imagini apare şi fiica ei care, după cum se vede, are un păr la fel de frumos ca al mamei sale.

 

Mai citeşte şi: Au dat viaţa aşezată pe una de nomazi prin Europa