Blonda a dezvăluit în urmă cu ceva timp, într-un interviu acordat unui post tv, faptul că viaţa sa era un haos, nu ştia să-şi prioritizeze alegerile şi, în plus, niciun dintre ei nu era fericit. 

Citeşte şi: Ana Morodan, dependentă horoscop şi numerologie: ”Bunica îşi dădea în tarot şi cafea de două ori pe zi!”

Simina a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars unde a vorbit despre cum a reuşit sa treacă peste despărţire, cât şi care au fost motivele pentru care s-a separat de What’s Up.

„Eu nu sunt omul care rămâne dezamăgit, se bagă într-o cutiuţă şi plânge acolo. Nu, eu sunt un om optimist. Înţeleg din orice lecţie ce trebuie, sper. Cred că învăţ lucruri din lecţiile astea. Mie nu prea îmi plac băieţii cuminţei. I need some adventure. N-am timp şi chef de lucruri serioase şi cred că nu este cazul acum, pentru că sunt pur şi simplu îndrăgostită de ceea ce fac şi întotdeauna am fost. Şi cred că asta a fost şi problema", a spus Simina.

Citeşte şi: Zi onomastică pe 8 noiembrie. Cele mai frumoase mesaje cu urări de "La mulţi ani", de Sfinţii Mihail şi Gavril

Fosta soţie a lui What's Up recunoaşte că a pus pe primul plan cariera, însă nu regretă acest lucru şi spune că tot ceea ce face este din pasiune. 

"Am prioretizat cariera, de când exist, de la 16 ani. Cred că am avut întotdeauna obsesia pentru treaba asta. Am şi momentele mele de haos, dar tot ce fac, fac din toată inima şi cred că au fost rezultate în nebunia mea” a declarat Simina, fosta soţie a lui What’s Up, într-un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars.