Ana Morodan este una dintre cele mai apreciate persoane din social media, iar de curând a făcut o mărturisire neaşteptată, dezvăluind că este dependentă...de horoscop.

Citeşte şi: Rozmarinul, remediul care împiedică rapid căderea părului! Tratamentul acesta te scapă de griji

„Am fost crescută de o bunică care îşi dădea în tarot şi cafea de două ori pe zi. Cred în magie. Cred în magia omului de zi cu zi, să aleagă şi să vadă lucrurile pozitive din viaţa lui, şi cred cu siguranţă într-o energie care e în jurul nostru, pe care omul modern nu o mai vede. Mai cred în numerologie, în astrologie, cred în tarot, în cititorii în bob, cititorii în salate, cred în tot”, a mărturisit Ana Morodan, potrivit Libertatea.

De asemenea, a dezvăluit că crede în tot ceea ce ţine de numerologie, iar brandul ei a fost lansat ţinând cont de anumite aspecte: ”Brandul meu, «17 apartament», este legat de 1 şi 7, 8 care înseamnă ceva în numerologie, raportat la numele meu, harta mea astrologică, e multă muncă pentru a descifra exact”.

Citeşte şi: Horoscop pentru săptămâna 4-10 noiembrie adus de Camelia Pătrăşcanu. Mercur retrograd aduce veşti proaste pentru Berbeci

Ana Morodan a mărturisit, de-a lungul timpului că nu a avut deloc o viaţă uşoară şi s-a confruntat cu anxietate mult timp: ”Pentru mine cine spunea că trec eu prin asta, că are anxietate , spuneam: da, fă! Încă o larvă care nu vrea să muncească şi care se altintă. Până în momentul în care am trăit eu asta şi am simţit eu asta pe pielea mea şi din acel moment eu nu o să îndrăznesc niciodată să mai iau în râs pe cineva pe treaba asta. E o afecţiune, nu e o boală, cu care foarte mulţi oameni se confruntă şi care poate deriva în lucruri grave.” A spus Ana Morodan în platoul emisiunii XNS.