Ceremonia nupţială făcută în iarna anului trecută, la care au participat zeci de invitaţi, a fost un succes pentru Yuri şi Margo, păpuşa lui gonflabilă, care i-a devenit soţie. Doar că aşa-zisul lor mariaj – pentru că nu este legal totuşi, a fost doar de formă – nu e numai lapte şi miere, din câte vedem, pentru că individul plănuieşte să-şi înşele „partenera‟ cu un obiect mai atrăgător pentru el.

Unde şi-a întâlnit Yuri noua pasiune?

La club, bineînţeles. Musculosul de 36 de ani, care a devenit faimos în Kazakhstan şi în restul lumii prin postările pe care le face în mod regulat, susţine că a observat scrumiera în urmă cu mai mult timp, însă de-abia în timpul unei şedinţe foto făcute în clubul respectiv şi-a dat seama că avea şi sentimente pentru ea. Astfel, Tolochko a cam dat uitării păpuşa de silicon pentru a face loc în viaţa lui scrumierei de metal!

„Îmi place mirosul ei, felul cum se simte la atingere, pe pielea mea. E fantastică!‟, a dezvăluit acesta pentru Jam Press. „Îmi place cum se simte metalul ascuţit pe pielea mea, mă excită, aşa că cred că înţelegeţi cu toţii de ce mă simt atras de scrumiera asta!‟

Dar ce s-a întâmplat cu mariajul lui cu Margo?

Se pare că cei doi „soţi‟ nu mai sunt în relaţii atât de bune, iar Yuri are deja o idilă cu scrumiera de câteva luni, doar că abia acum a făcut-o publică. Pe Yuri nu-l deranjează faptul că scrumiera este mai veche, vârsta e doar un număr pentru el: „În general, îmi plac lucrurile cu istorie. Îmi place la nebunie că scrumiera asta nu e nouă, a luat contact, până acum, cu mai mulţi oameni.‟

„Când am îmbrăţişat-o pentru prima dată, mi-a plăcut că i-am scos din ea mucurile de ţigară, pachetele goale de ţigară şi tot felul de chestii. Mi-a plăcut şi când scrumul de ţigară mi-a murdărit picioarele goale, trupul şi barba‟, a continuat acesta să ne uimească.

Yuri declară că şi-ar dori să ducă acasă scrumiera, însă nu vrea nici să-i încheie cariera pe care o are la club.  „Poate îmi extind haremul...‟, spune acesta adăugând că se gândeşte să-i facă scrumierei un orificiu artificial pentru sex.

„Cred că vaginul se poate pune într-un tub, iar tubul poate fi pus în gaura unde se aruncă resturile de ţigară‟, declară Yuri, care a recunoscut că mai întreţine relaţii intime şi cu oamenii, doar că îi face o plăcere mai mare să facă sex cu obiectele: „Am o pasiune pentru obiecte, lucrurile au fost tot timpul vii pentru mine, încă din copilărie‟.

Foto - Instagram Yuri Tolochko