Bonnie şi Clyde au reuşit să se răzvrătească timp de doi ani, iar, în 1934, întreaga lor „distracţie” s-a încheiat, când au fost împuşcaţi mortal în maşina lor, Ford V8 model B. Şase săptămâni mai devreme, Henry Ford a primit o scrisoare de la Clyde Champion Barrow. Ce era scris în ea?

Cei doi ilegalişti au ţinut să-şi exprime încântarea cu privire la maşina pe care o folosiseră în evadările lor prin ţară şi i-au scris fondatorului industriei americane de automobile următoarele:

Atât timp cât mai am suflare în plămânii mei, îţi spun ce maşină faină faci. Am condus numai maşini Ford atunci când a fost nevoie să o iau la goană. Pentru viteză constantă şi lipsa problemelor, Ford a depăşit alte maşini. Chiar dacă domeniul meu nu e tocmai legal, nu face niciun deranj să-ţi zic ce maşină faină e V8...”

Având în vedere că Clyde a scris această scrisoare înainte de a-şi pierde viaţa chiar în acel model de maşină i-a făcut pe mulţi să se îndoiască de autenticitatea ei. Experţii în scrisul de mână n-au putut să se pronunţe cu mare exactitate asupra veridicităţii scrisului respectiv, însă cei de la Ford consideră scrisoarea cât se poate de autentică.