Louis Vuitton se situează pe locul întâi într-un clasament al celor mai populare branduri de fashion din lume, top realizat de site-ul money.co.uk, pe baza datelor furnizate de Google. Harta modei în lume a fost realizată pe baza căutărilor din ultimele 12 luni şi relevă, în funcţie de continent şi de ţară, cele mai căutate branduri de modă de către locuitorii din zonele respective.

Astfel, Louis Vuitton conduce detaşat şi este este cel mai căutat brand din 47 de ţări, printre care Franţa, Spania şi Marea Britanie, urmat de Gucci, care conduce în topul preferinţelor în 13 şări din lume (Italia, Mexic etc.) şi Chanel pe locul al treilea, fiind preferat în 12 ţări (Pakistan, Thailanda etc.).

Pe locul patru se află Calvin Klein, care domină în 11 ţări, inclusiv Rusia, în timp ce al cincilea este Rolex, fiind preferatul celor din Israel, Cambodgia şi Kenya.

Coach, un brand de marochinărie de lux, fondat în New York, în anii 1940, se află pe locul şase în top şi conduce în ţări precum Arabia Saudită şi Coreea de Sud. Top 10 este completat de Tory Burch, Loewe, Valentino şi Fendi.

În Europa, Louis Vuitton este brandul favorit, în Asia domină Chanel urmat de Louis Vuitton, în Africa de asemenea conduce Louis Vuitto, la fel şi în Australia. 

Ce brand e preferatul românilor