Prezentatoarea Antena Stars a mărturisit că toată perioada a fost un chin pentru ea. Gabi Cristea a făcut 6 fertilizări in vitro, dar nici una nu s-a prins. A rămas însărcinată pe cale naturală cu Tavi Clonda, când nici măcar nu se aştepta.

Gabi Cristea a cheltuit 30.000 de euro pe in vitro

'Nu au reuşit pe toate pe care le-am făcut. Am făcut şase de-a lungul timpului. Înainte să rămân însărcinată cu Victoria am făcut într-un singur an, înainte cu trei-patru luni de rămâne însărcinată, am făcut patru FIV-uri şi încă un tratament, practic cinci tratamente într-un an. Fizic nu ai cum să faci mai multe. E foarte greu. Nu tratamentul este greu, ci partea psihologică.

Din păcate, în România nu există asistenţa asta psihologică. Multe femei nu cred că am rămas însărcinată pe cale naturală. Eu mi-am plătit toate FIV-urile. Mi se pare urât din punct de vedere financiar. Costă minimum 5.000 euro una. Sunt multe analize de făcut. Intervine tratamentul care depindă de procedură. Este între 3.000 de ron şi 8.000 de ron. Implantarea ovulelor costă până în 10.000 de ron', a declarat Gabriela Cristea pentru VIVA!

Gabi Cristea, 10 zile la pat pentru o sarcină

Şi, pentru că îşi dorea enorm să aibă un copil, Gabi Cristea a făcut totul ca la carte. Aceasta a stat 10 zile în pat în speranţa că ovulul se va prinde. Din nefericire, nu s-a întâmplat deloc, la nicio fertilizare in vitro.

'A fost cea mai grea perioadă din viaţa mea. Am stat în pat 10 zile. Tavi îmi aducea de mâncare. Mă ridicam şi mă duceam doar până la toaletă. Ceea ce este o prostie, dacă prinde… prinde oricum. Factorul psihologic este cel mai important. Nu am fost constant la psiholog', a mai spus vedeta.