Bărbatul a rămas fără permis şi se fac cercetări în cazul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii  de conducerea unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Andreea Bălan, atac la adresa lui George Burcea. Ce a dezvăluit la scurt timp după ce a recunoscut separarea

Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea a confirmat în urma solicitării trimise de către Antena Stars că George Burcea a consumat cocaină. Soţul Andreei Bălan a fost tras pe dreapta de poliţişti, iar în urma unui test antidrog au descoperit că acesta consumase substanţe interzise.

„În jurul orei 10.00, în timp ce rula cu autoturismul pe B-dul Eroilor din oraşul Voluntari, pe sensul către municipiul Bucureşti, numitul B.G.V. a fost oprit de un echipaj de poliţie din cadrul IPJ Ilfov-Serviciul Rutier, împrejurare în care acesta a fost testat cu aparatul Drager Drug Test 5000, rezultatul testării indicând o valoare pozitivă a „Cocaine”, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus către o unitate spitalicească în vederea recoltării probelor biologice de sânge’, au lămurit procurorii, potrivit VIVA!

Adriana Bahmuţeanu, replică dură pentru Andreea Bălan după despărţirea de George Burcea: "E ipocrizie"

De asemenea, procurorii au dezvăluit că vor continua cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs incidentul.

Andreea Bălan şi George Burcea nu mai formează un cuplu, iar artista a confirmat acest lucru. Vedeta susţine că soţul ei nu îşi mai doreşte să stea lângă familie şi că el este cel care a luat decizia de a se separa.