Adriana Bahmuţeanu este de părere că Andreea Bălan ar fi trebuit să-şi asume statutul de persoană publică şi să vorbească deschis despre problemele sale, în loc să lase loc de speculaţii.

Aurelian Temişan, prima reacţie după ce s-a spus că Andreea Bălan şi George Burcea divorţează: ”A lua decizii la nervi...”

„Bă frate, spune clar că atâta timp cât eşti o persoană publică şi îţi place să apari în ipostaze potrivite şi ipostaze favorabile în momentul în care ai o problemă în familia ta, ar fi oportun să vii să spui da, eu şi soţul trecem printr-o perioadă critică, el are o dependenţă faţă de substanţe pe care am încercat până acum s-o rezolvăm.” a spus Adriana Bahmuţeanu, la Antena Stars.

Bahmuţeancă a comentat şi incidentul cu drogurile, asta după ce George Burcea a fost depistat pozitiv cu cocaină, în timp ce se afla la volan. 

Temişan, mesaj uimitor despre soţul Andreei Bălan, după ce a fost prins drogat?! "Nu suntem perfecţi!"

„O persoană care a luat ce a luat dânsul o substanţă destul de nasoală, nu o ia ca pe o bomboană. Nu există episod singular. (...) Omul e traumatizat din copilărie, ea, la fel, nu a avut o copilărie extraordinară. Terapeuţii nu au învăţat-o «măi, fată, dacă bărbatul tău are o dependenţă, hai să îl ajutăm să o depăşească.» Nu poate, nu vrea, la revedere! Mergi pe drumul tău. Mai bine aşa, în loc sa posteze metafore, mai bine dă comunicat de presă. Ne-am despărţit. La revedere", a mai spus Adriana Bahmuţeanu.