Soţul Andreei Bălan a fost prins drogat la volan. George Burcea consumase cocaină. 

Andreea Bălan şi George Burcea s-au despărţit. Informaţia a fost confirmată: "Suferă teribil, dar e puternică pentru fetiţe"

Totul s-ar fi petrecut pe 21 februarie, în jurul orei 10 chiar la câteva străzi distanţă de casa în care locuieşte cu Andreea Bălan. George Burcea ar fi fost prins drogat la volan, iar oamenii legii i-au întocmit dosar penal, în primă fază. Informatiile au fost obţinute în exclusivitate de Click.ro.

"A fost testat cu aparatul Drug Test şi a ieşit pozitiv la cocaină. A fost băgat în maşina Poliţiei şi dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge şi de urină. Acesta a fost cooperant şi se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă", au dezvăluit surse pentru Click!

Claudia Pătrăşcanu, la un pas de a-şi pierde copiii?! ”Când primeşti tot felul de ameninţări, intimidări, te gândeşti la ce e mai rău!”

Andreea Bălan şi George Burcea s-au căsătorit civil în 2017, iar anul trecut au făcut şi nunta, eveniment ce a coincis şi cu botezul mezinei lor, Clara. Cei doi au împreună două fiice. 

Mai multe detalii, aici