Forma buzelor - buzele groase

Buzele groase,bine desenate pe un zâmbet larg,indică gust pentru lux,dar şi un temperament generos. Femeile şi bărbaţii cu buze groase sunt foarte vorbăreţi.

Când sunt într-un grup,ei povestesc vrute şi nevrute,riscând uneori să devină obositori sau plictisitori. Dacă te rătăceşti şi ai nevoie de indicaţii,cere ajutorul unei persoane cu astfel de buze. Va fi foarte încântată să-ţi ofere o mulţime de detalii ca să ieşi din încurcătură. În niciun caz nu-i încredinţa un secret,fiindcă,în scurt timp,toată lumea îl va afla.

Buze pline cu volum

Pline,cu volum,în formă de inimioară,arată că persoana respectivă este foarte afectuoasă şi sensibilă. Femeile cu astfel de buze au un instinct matern pronunţat,dovedindu-se mame bune,grijulii. Te poţi baza întotdeauna pe o prie-tenă din această categorie,când ai o problemă. Va face tot ce ştie ca să te scoată din necaz.

Forma buzelor - Subţiri

Subţiri şi lungi,denotă un caracter precaut,calculat. O persoană cu buze subţiri nu va fi cel mai bun companion într-o excursie,fiindcă nu agreează aventura. La ea totul este pus la punct,măsurat,ordonat. De aceea nu reuşeşte să se bucure din plin de plăcerile vieţii şi nici nu poate să împărtăşească sentimente profunde. Este o fire introvertită,nu scoţi nimic uşor de la ea.

Forma buzelor - Femeile cu buze groase,dispuse la aventuri

Femeile cu buze cărnoase sunt considerate sexi şi atrăgătoare. Conform unui studiu american,cele care au aceste trăsături sunt percepute de bărbaţi ca fiind mai disponibile pentru întâlnirile amoroase decât pentru o relaţie serioasă.

Observă şi compară!

Observă dimensiunile şi forma buzelor, ca să-ţi dai seama cât de „darnic” este cineva când vine vorba de sentimente:dacă buza superioară este mai subţire decât cea inferioară,persoana respectivă nu oferă la fel de mult pe cât primeşte într-o relaţie. Buza inferioară subţire indică generozitate şi capacitate de a oferi multă iubire. Dacă sunt simetrice,înseamnă că se pricepe la comunicare şi că ştie să echilibreze relaţia.

Forma buzelor - Scurte

Scurte,indică o fire mai puţin vorbăreaţă. Pentru oamenii cu gura mică,viaţa personală
este subiect tabu. Despre orice altceva au o părere,dar să nu-i întrebi despre relaţia cu partenerul sau despre prima noapte de dragoste,că nu afli nimic. Nu-şi spală rufele în public,îşi ascund emoţiile şi sentimentele. Spre deosebire de persoanele cu buze groase,acestea pot păstra cu uşurinţă un secret toată viaţa.

Forma buzelor - Strânse

Strânse,sunt semn de frustrări sau furie suprimată. Forma buzelor sugerează că persoana se forţează să nu spună ceea ce gândeşte ori simte. Nu prea are sentimente pentru cei din jur,părând indiferentă la tot ce se întâmplă. Partea ei bună ar fi că nu se bagă unde nu-i fierbe oala,ci reacţionează numai când se simte „atacată”.

Ce spun colţurile gurii?

Colţurile curbate în jos:este foarte dificil să te înţelegi cu o astfel de persoană,fiindcă tinde să fie mereu nemulţumită. Are mai degrabă un ton pesimist,iar de cele mai multe ori spune:„Eu nu voiam aşa”,„Mie nu-mi place aşa” sau „Sunt foarte dezamăgită...”.

Colţurile curbate în sus:este o plăcere să cunoşti o astfel de persoană,fiindcă este cordială,optimistă,veselă. Îi molipseşte pe ceilalţi cu bună dispoziţie.

Greutatea ideală în funcţie de vârstă şi înălţime