A apărut cea mai nouă revistă „Click! pentru femei‟ şi ultima din acest an

1 coperta cpf 26 jpg jpeg

Când pleci la cumpărături, pune pe listă şi revista ta preferată. Cea mai nouă şi ultima ediţie „Click! pentru femei‟ din acest an te aşteaptă de astăzi la toate punctele de difuzare a presei! Este cadoul redacţiei pentru tine: o zi în plus să-ţi iei revista acasă. O zi în plus să planifici meniul pentru Sărbători, să decorezi casa şi să faci ultimele pregătiri şi rezoluţii pentru 2022!

Descoperă în această ediţie a revistei multe articole captivante, reţete pentru mesele festive, răspunsuri medicale şi sfaturi pentru o dietă echilibrată şi o viaţa sănătoasă, dar şi un interviu cu adevărat nemaicitit despre tradiţia revelioanelor de la Antena 1. Dan Negru ne-a dezvăluit fără ocolişuri care este reţeta lui pentru un Revelion de succes! Mai poţi citi în această ediţie cum poţi obţine coafuri care te fac vedeta petrecerii, care sunt beneficiile uimitoare ale cardamomului, regele condimentelor. De asemenea, în acest număr special ai un caiet generos cu reţete, mai precis, 16 pagini cu idei de reţete pentru mesele de sărbători!

Află din ultima ediţie „Click! Pentru femei‟ din acest an cât de important este pentru sănătate să îţi asculţi ceasul biologic!, cine a fost Lia Manoliu, cum e să fii părinte sever vs părinte permisiv, cele mai impresionante focuri de artificii de Revelion, dar şi care sunt cele mai cunoscute superstiţii bizare de Anul Nou. Citeşte revista de la prima la ultima filă, pentru că vei descoperi o lume întreagă într-o singură ediţie.

Află detalii despre cum să te abonezi la revistă, pentru a profita de reducerea de 29% faţă de preţul la chioşc https://abonamente.adevarul.ro/19_click-pentru-femei

2 promo cpf 26 jpg jpeg


Recente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg