Alanis Morissette, victima unui viol la vârsta de 15 ani: „Da, toţi din industrie sunt pedofili‟

1 shutterstock 96821017 jpg jpeg

Pentru a ajunge pe culmile succesului este nevoie de multă muncă, iar unele vedete cunoscute muncesc din greu încă din copilărie pentru a se bucura mai târziu de beneficii. Este cazul şi artistei Alanis Morissette care şi-a început cariera de la o vârstă fragedă, însă care în perioada adolescenţei a trecut printr-o experienţă care a marcat-o pe viaţă.

Cântăreaţa Alanis Morissette (47 de ani) s-a remarcat încă din copilărie prin talentul artistic. La vârsta de 6 ani, aceasta deja lua primele lecţii de pian, iar 3 ani mai târziu Alanis îşi compunea primele piese. Când a împlinit 11 ani, artista a început să apară în emisiuni TV, iar în adolescenţă deja făcea furori pe plan internaţional cu primele sale piese. Din păcate, viaţa ta de adolescentă nu a fost mereu frumoasă. De curând, într-un nou documentar, artista a declarat că la vârsta de 15 ani a fost abuzată sexual, iar nimeni din industria muzicală nu a băgat-o în seamă atunci când a vrut să vorbească despre asta.

Citeşte şi: Destinul tragic al Giei Carangi, primul supermodel al lumii. Avea şanse la o carieră remarcabilă

În documentarul „Jagged‟, inspirat de pe albumul omonim al cântăreţei Alanis Morissette, artista susţine că pe când avea 15 ani mai mulţi bărbaţi au abuzat-o sexual. Presupusul abuz ar fi avut loc în Canada, unde consimţământul pentru un act sexual era de 14 ani: „Mi-au trebuit ani de terapie să mă recunosc în această ipostază. Acum toţi îmi spun: Da, toţi din industrie sunt pedofili. Acesta a fost un viol legal‟, arată Washington Post.

Alanis Morissette: „M-au auzit doar urechile surde‟

Alanis spune în documentar că a fost victima unui viol legal şi că încercările ei de a vorbi despre asta „au fost auzite doar de urechi surde‟. Potrivit publicaţiei, Morissette nu le dă numele presupuşilor agresori, dar acuză industria muzicală pentru că a ignorat-o atunci când a încercat să vorbească: „Le-am spus câtorva persoane, însă m-au auzit doar urechile surde. De obicei, ieşeau din cameră‟, a spus artista. De asemenea, Alanis a specificat că viaţa sa sexuală a fost afectată în urma acestui eveniment neplăcut.

Anul trecut, Morissette a declarat pentru The Sunday Times că „aproape fiecare femeie din industria muzicală a fost agresată, hărţuită, violată‟ şi că acest lucru este „omniprezent mai mult în muzică, decât în film‟. Ea a adăugat că femeile care vor să vorbească despre acest lucru „se confruntă cu ameninţarea că îşi vor pierde slujba, reputaţia sau se tem că nu vor fi crezute‟. În documentarul „Jagged‟, ea spune că nu a dat informaţii clare despre experienţele sale, pentru că şi-a dorit să îşi protejeze părinţii, fraţii şi pe viitorii parteneri.

Sursă foto: Shutterstock Recente

Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg