Alege formaţia de nuntă perfectă pentru voi

1 formatie de nunta bucuresti jpg jpeg

Valentine's Day a trecut şi sperăm că a venit cu veşti bune în cuplul vostru şi că urmează cât de curând o nuntă.

Momentul emoţiilor în care ai spus da a fost minunat, însă acum urmează cea mai frumoasă perioadă din viaţa voastră de cuplu: organizarea nunţii.

Fiecare femeie visează încă de mică să fie mireasă şi are pregătit deja un mood board a cum îşi doreşte să fie cea mai importantă zi şi noapte a vieţii sale: aceea în care păşeşte spre altar pentru a-şi uni viaţa cu cel pe care l-a ales să îi fie aproape la bine şi la rău.

Pe cât de frumoasă este perioada care urmează, pe atât e de stresantă pentru că trebuie să faci în aşa fel încât toate planurile de pe hârtie să devină realitate şi să fie duse la îndeplinire cu succes.

Cel mai bun sfat pe care ţi-l putem da este să apelezi la un wedding planner care să îţi vină în ajutor cel puţin în ziua nunţii.

Un lucru însă este sigur că trebuie să îl alegi singură sau împreună cu partenerul, pe lângă rochia de mireasă: muzica care îi va face pe toţi oaspeţii să părăsească cu greu ringul de dans.

Cum să alegi formaţia de nuntă potrivită pentru voi

Puţini îşi vor aminti mâncarea sau decorurile de la o nuntă; însă majoritatea îşi vor aminti muzica pe care au dansat după-masa sau noaptea-ntreagă.

Există multe formaţii de nuntă în Bucureşti din care să alegi, iar noi suntem aici să te sfătuim şi să îţi spunem de ce anume să ţii cont când i alegi pe cea care să fie potrivită vouă.

1. Oaspeţii

În primul rând, bine-nţeles, trebuie ca formaţia de nuntă pe care o alegi să cânte muzica voastră preferată.

Însă trebuie să ţii cont şi de invitaţii voştri şi de ce le place lor. Uneori este nevoie de un mix de muzică uşoară cu muzică populară, pentru a satisface toate gusturile, însă acest lucru nu este o problemă, deoarece formaţiile au mai mulţi interpreţi, deci vei avea ai de unde să alegi.

2. Tipul de muzică

O formaţie nu vine niciodată singură, fie că vorbim despre muzică populară sau muzică uşoară. Interpreţii îşi vor face treaba în momentele în care lumea trebuie să fie pe ringul de dans şi să se distreze.

2 formatiedenunta ro jpg jpeg

În timpul în care se intră în sală, se serveşte mâncarea şi la plecare, le va lua locul un DJ din aceeaşi echipă, care se va coordona frumos cu restul, pentru a şti când să intre în scenă şi când să iasă.

3. Servicii complete

Dacă nu ai găsit un wedding planner care să îţi fie pe plac sau nu ai buget pentru unul dedicat, trebuie să ştii că unele formaţii de nuntă oferă şi acest serviciu de consultanţă şi pot chiar membrii echipei să te ajute cu recomandări acolo unde ai nevoie.

4. Sonorizare

Sonorizarea este foarte importantă la o nuntă pentru că nimeni nu vrea să audă muzica înfundat sau să nu ştie ce ascultă sau pe ce anume dansează. Tocmai de aceea poţi să fii sigură că o formaţie de nuntă va veni cu sonorizarea proprie după ce membrii echipei tehnice vor studia sala şi vor analiza nevoile. Acesta este un bonus deosebit de important atunci când vine vorba de muzică.

5. Preţul

Dacă stai să analizezi îndeaproape preţul pe care o formaţie de nuntă îl are îţi vei da seama că miturile care spun că acesta este unul ridicat sunt nefondate. Pentru că trebuie să iei în considerare toate avantajele pe care munca alături de o formaţie le aduce şi, împărţindu-le la toate bătăile de cap de care te scutesc, vei ajunge la concluzia că ai făcut cea mai bună alegere.

Aceste cinci considerente de care să ţii seama atunci când alegi o formaţie de nuntă pentru seara ta magică te vor ajuta să iei cea mai bună decizie. Ţine cont de ele şi apoi mergi la o întâlnire cu interpreţii care îţi vor face seara mult mai frumoasă!

Credite foto: pexels.comRecente

new amsterdam 2 png
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg