Articolele vestimentare şi accesoriile care nu merg cu blugi

Articolele vestimentare şi accesoriile care nu merg cu blugi jpeg

Fără doar şi poate, blugii sunt piesa de bază a oricărei garderobe. Uşor de purtat şi asortat, blugii devin rapid cea mai flexibilă piesă din dulapul oricărei femei.;

Denimul este mereu la modă, însă croiul este cel care diferă de la un sezon la altul. În 2019, blugii evazaţi au făcut o revenire spectaculoasă, alături de cei coloraţi. În trenduri se menţin şi jeanşii cu talie înaltă.

Şi pentru că denimul este unul dintre materialele care au trecut testul timpului şi care este reinventat în fiecare sezon, iată care sunt acele piese vestimentare care nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă.

Aşadar, avem de unde alege, însă cum îi purtăm? Există câteva obiecte vestimentare şi accesorii care, purtate împreună cu o pereche de blugi, îţi vor transforma ţinuta într-una banală. 

Iată cu ce să NU asociezi jeanşii, dacă nu vrei să cazi în rutină. Deşi sunt cele mai cool obiecte vestimentare ale sezonului, nu ar fi bine să le combini cu o pereche de blugi.

1. Borseta 

Cine s-ar fi gândit că la un moment dat borsetă va deveni un accesoriu sofisticat, ideal pentru a transformă chiar şi cea mai banală ţinută într-una stylish, care să atragă toate privirile? Indiferent că alegi să o porţi nonşalant pe umeri, prinsă în talie sau ataşată curelei, borsetă reprezintă cel mai trendy accesoriu.

Alege o rochie sau o fustă atunci când o porţi. În acest fel, îţi va accentua talia. Dacă totuşi alegi cu o pereche de blugi, nu o pune în talie. Poart-o pe umeri. 

borseta jpg jpeg

Citeşte şi: Blugi decoloraţi? Înseamnă că şi tu faci aceste greşeli când îi speli

 

2. Nu purta un top crop cu jeans

Dacă vrei un look stylish, nu purta topul crop cu o pereche de jeans. Alege o fustă midi pentru o apariţie feminină şi delicată.

top crop jpg jpeg

3. Aşa nu: ugly shoes + jeans

Încălţămintea supradimensionată e, din nou, în tendinţe. Vezi peste tot acei "ugly sneakers", iar dacă primul lucru cu care te gândeşti să îi asociezi este perechea preferată de blugi, mai gândeşte-te! Alege mai degrabă o rochie fină, fluidă, care să contrasteze cu aspectul lor dur. 

63f6ee9014a2cb087ddc96185e95a3b8 jpg jpeg

Sursă: elle.roRecente

Jennier Fessler jpg
shutterstock 1005644302 jpg
ciocolata calda jpg
Jim Carrey foto  Shutterstock, Imdb jpg
Nicolas Cage jpg
Pamela Anderson foto  Shutterstock jpg
emoticoane jpg
Oprah jpg
Kate Beckinsale sursa  Instagram jpg
Britney Spears sursa  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg