Articolele vestimentare şi accesoriile care nu merg cu blugi

Articolele vestimentare şi accesoriile care nu merg cu blugi jpeg

Fără doar şi poate, blugii sunt piesa de bază a oricărei garderobe. Uşor de purtat şi asortat, blugii devin rapid cea mai flexibilă piesă din dulapul oricărei femei.;

Denimul este mereu la modă, însă croiul este cel care diferă de la un sezon la altul. În 2019, blugii evazaţi au făcut o revenire spectaculoasă, alături de cei coloraţi. În trenduri se menţin şi jeanşii cu talie înaltă.

Şi pentru că denimul este unul dintre materialele care au trecut testul timpului şi care este reinventat în fiecare sezon, iată care sunt acele piese vestimentare care nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă.

Aşadar, avem de unde alege, însă cum îi purtăm? Există câteva obiecte vestimentare şi accesorii care, purtate împreună cu o pereche de blugi, îţi vor transforma ţinuta într-una banală. 

Iată cu ce să NU asociezi jeanşii, dacă nu vrei să cazi în rutină. Deşi sunt cele mai cool obiecte vestimentare ale sezonului, nu ar fi bine să le combini cu o pereche de blugi.

1. Borseta 

Cine s-ar fi gândit că la un moment dat borsetă va deveni un accesoriu sofisticat, ideal pentru a transformă chiar şi cea mai banală ţinută într-una stylish, care să atragă toate privirile? Indiferent că alegi să o porţi nonşalant pe umeri, prinsă în talie sau ataşată curelei, borsetă reprezintă cel mai trendy accesoriu.

Alege o rochie sau o fustă atunci când o porţi. În acest fel, îţi va accentua talia. Dacă totuşi alegi cu o pereche de blugi, nu o pune în talie. Poart-o pe umeri. 

borseta jpg jpeg

Citeşte şi: Blugi decoloraţi? Înseamnă că şi tu faci aceste greşeli când îi speli

 

2. Nu purta un top crop cu jeans

Dacă vrei un look stylish, nu purta topul crop cu o pereche de jeans. Alege o fustă midi pentru o apariţie feminină şi delicată.

top crop jpg jpeg

3. Aşa nu: ugly shoes + jeans

Încălţămintea supradimensionată e, din nou, în tendinţe. Vezi peste tot acei "ugly sneakers", iar dacă primul lucru cu care te gândeşti să îi asociezi este perechea preferată de blugi, mai gândeşte-te! Alege mai degrabă o rochie fină, fluidă, care să contrasteze cu aspectul lor dur. 

63f6ee9014a2cb087ddc96185e95a3b8 jpg jpeg

Sursă: elle.roRecente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg