Bradley Cooper are grijă în permanenţă de cea care i-a dat viaţă. Ce alte celebrităţi locuiesc cu părinţii

1 12a7777ec4af03d231b2528aa86c3e0a jpg jpeg

Niciodată nu eşti prea celebru sau prea în vârstă pentru a locui cu părinţii. Acest lucru o demonstrează vedetele internaţionale, care nu s-au putut desprinde de cei care i-au crescut.

Majoritatea adolescenţilor visează să aibă suficienţi bani ca să plece din casa părinţilor şi să îşi clădească propria locuinţă, în care să locuiască singuri sau cu partenerii. Însă aceste vedete, chiar şi cu milioane de dolari în contul bancar, nu au făcut acest lucru. Există multe vedete care au ales să locuiască în continuare alături de părinţi chiar şi după ce au devenit adulte. Aceste vedete, fie le este greu să locuiască sigure, fie îşi doresc să le fie aproape părinţilor la bătrâneţe.

Jamie Foxx locuieşte cu ambii părinţi care sunt divorţaţi

Deşi părinţii lui sunt divorţaţi, Jamie Foxx a mărturisit că mama şi tatăl lui locuiesc împreună cu el sub acelaşi acoperiş. El a descris acest lucru ca fiind ceva unic. Tatăl său, a fost în închisoare timp de 7 ani, după ce a fost prins în posesia unei cantităţi de substanţe ilegale, iar Jamie nu l-a putut vizita în închisoare: „Nu l-am putut vizita în închisoare, dar i-am scris şi i-am spus că atunci când va ieşi, îi voi salva viaţa, iar acum locuieşte cu mine‟. De asemenea, Jamie i-a scris mamei sale un bilet de Crăciun, iar ea l-a vizitat şi a decis să locuiască alături de ei: „Anul Nou venise, apoi ziua ei din ianuarie, apoi a venit şi februarie, iar ea tot nu plecase. Noi locuim sub acelaşi acoperiş, ceea ce este nebunesc pentru că ei sunt despărţiţi. Este o gospodărie ciudat de distractivă‟, a declarat Jamie, potrivit People.

Citeşte şi: Johnny Depp, colecţionarul de păpuşi Barbie. Ce alte hobby-uri au vedetele internaţionale

Kim Kardashian s-a întors de multe ori la mama ei

Nu doar o dată, ci de mai multe ori, Kim Kardashian a decis să se mute înapoi cu mama ei, Kris Jenner. În anul 2013, în timp ce era căsătorită cu Kanye West, cei doi au locuit alături de Kris, în timp ce ei îşi renovau un conac impresionant. În anul 2015, Kim s-a întors în casa mamei sale, deoarece îşi renova o altă casă, în valoare de 11 milioane de dolari, din Bel Air. În total, fostul cuplu Kardashian-West au locuit alături de Kris Jenner 3 ani.

Jennifer Lawrence: „Am 10 milioane de dolari şi încă locuiesc în apartamentul părinţilor mei‟

Actriţa din „The Hunger Games‟ locuia alături de părinţi, chiar şi când filma pentru celebra peliculă: „Am 10 milioane de dolari şi locuiesc încă în apartamentul părinţilor mei. Am trăit fie într-un apartament infestat de şobolani din New York, fie într-un mic apartament din Los Angeles, fie într-o casă normală din Kentucky. Cred că ar fi foarte ciudat pentru mine şi bizar să trăiesc singură într-un conac mare‟, declara Jennifer.

Citeşte şi: Kate Hudson, despre Kurt Russel: „M-a făcut să înţeleg ce înseamnă să ai un tată în care să ai încredere toată viaţa”

Bradley Cooper are grijă de cea care i-a dat viaţă 

Este unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood, dar cu toate aceastea, el nu a vrut să îşi construiasă vreun conac prin Maldive, ci a ales să locuiască aproape de mama sa. Actorul s-a mutat alături de ea, după ce tatăl său a murit în anul 2011: „Nu vreau să mă înţelegeţi greşit. Această situaţie nu este una complicată. Nu este ca şi cum aş locui într-un complex de lux. Mama este în camera alăturată, am grijă de ea‟, a spus el.

Soacra lui Barack Obama şi-a învăţat nepoatele cum să îşi spele hainele 

Într-un interviu pentru CBS, fosta Primă Doamnă, Michelle Obama, a vorbit alături de mama ei, Marian Shields Robinson, despre viaţa la Casa Albă. Robinson a locuit acolo în anii în care Obama a fost preşedintele Americii şi a fost „cea mai iubită persoană din gospodărie‟: „A trebuit să conving personalul de la Casa Albă că eu trebuie să-mi spăl singură rufele‟, declara mama fostei Prime Doamne. De asemenea, ea a avut grijă de nepoatele sale, Malia şi Sasha, şi le-a învăţat şi pe ele cum să îşi spele hainele.

Sursă foto: Pinterest



Recente

Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg