Care sunt nativii care nu suportă să li se spună ce să facă sau dacă au greşit

1 shutterstock 134919146 jpg jpeg

Sunt semne zodiacale care transformă fiecare vorbă într-o lecţie de viaţă, dar sunt şi nativi care nu suportă să fie îndrumaţi sau criticaţi, iar asta din cauza orgoliului imens cu care sunt înzestraţi. Pur şi simplu nimeni nu îi poate convinge că nu au dreptate, când îşi pun ceva în minte.

Este important să ştii ce atitudine ar trebui să adopţi în preajma lor, astfel încât să reuşeşti să ajungi la un compromis. Să ştii că este nevoie de multă muncă de lămurire, aşa că ar trebui să te înarmezi cu răbdare şi ambiţie.

Leu

De mândria care îl caracterizează a auzit toată lumea până acum, mai ales dacă a avut de-a face cu o astfel de persoană. Are atât de multă încredere în el, încât nu va accepta cu uşurinţă că altcineva să îi dea lecţii. Spiritul de lider puternic dezvoltat îl împiedică să renunţe la orgoliu şi să accepte că este omeneşte să mai şi greşeşti. Nu degeaba astrologii numesc acest semn „regele zodiacului‟!

Dacă ai de gând să îi faci vreo observaţie, nu o face în public pentru că tot tu vei avea de pierdut. Cel mai bine este să aştepţi momentul potrivit, când sunteţi singuri, şi să începi cu punctul sensibil. Întâi mângâie-i orgoliul cu tactică, apoi plasează isteţ şi lecţia de viaţă.

Fecioară

Nici cei născuţi în această zodie nu suportă criticile, nici măcar pe cele constructive. Nu te gândi că te va privi cu ochi buni pentru că încerci să o înveţi ceva util în viaţă, pentru că totul se va întoarce împotriva ta, mai ales dacă nu o prinzi în toane bune. Din profesor te vei trezi brusc pus la colţ pentru cine ştie ce greşeală ai comis în trecut. Bineînţeles, nici tu, nici alţii din jur nu îşi mai amintesc de acea eroare. Dar Fecioara nu uită niciodată, aşa că te va taxa de acum încolo cu fiecare ocazie.

Berbec

Reprezentanţii acestui semn astrologic se numără printre cei mai orgolioşi din horoscop. Nativii din această zodie nu privesc deloc cu ochi buni criticile. Sunt încăpăţânaţi şi impulsivi atunci când li se pune ceva în minte. Nu vor accepta că au făcut o greşeală nici dacă li se demonstrează negru pe alb eroarea comisă.

Dacă te gândeşti să îi atragi atenţia unui Berbec, analizează atitudinea pe care o adopţi. Nu îi spune verde în faţă că a greşit, mai ales dacă mai sunt şi alte persoane în preajmă, ci mizează pe diplomaţie. Mai întâi, pune accent pe ce consideri că a făcut bine, apoi aminteşte şi de părţile mai puţin bune. Nu te aştepta ca acesta să lase ruşinos capul în jos pentru că nu se va întâmpla aşa ceva.

@shutterstockRecente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg