Cât ai de trăit, în funcţie de zodie

1 66496 original jpg jpeg

Culmea, nimeni nu vrea să ştie măcar cu aproximaţie cât mai are de trait şi cu toate acestea, e interesant să ştii cam cât te poţi bucura de viaţă. Semnul astrologic îţi poate influenţa speranţa de viaţă, dar nu uita că este doar un horoscop. Astrologii nu ştiu mai bine decât tine ce vei face în viitor.

Astrologii au analizat,s-au confruntat şi,în final,sau pus de acord că unele caracteristici ar putea fi asemănătoare la nativii tuturorzodiilor.Aşa încât,indiferent de stilul de viaţă,de alimentaţie,de vicii şi de alţi factori decisivi,semnele astrale vin cu câteva cifre legte de durata vieţii,însă,repet,acestea sunt relative.

Berbec

Neînfricaţi,berbecii se aventurează în tot felul de situaţii riscante,fie că e vorba de planul financiar,cel al sănătăţii sau alte riscuri care le pun,cumva,viaţa în pericol. Pe nativii acestei zodii nu-i interesează cât de greu pot depăşi unele obstacole. Tot ce au în minte sunt rezultatele bune pe care trebuie să le atingă. Aşa că pentru ei nu contează cât de periculoasă este calea uşoră,câtă vreme îi duce la reuşită. De aceea,berbecii încep să spună la revedere acestei lumi în jurul vârstei de 75 de ani.

Taur

Şi taurii au parte de aventură în viaţa lor. Nu par,dar le place să facă tot timpul ceva şi pentru că se angajează la multe treburi deodată,devin precipitaţi şi se consumă. Nu le place să se plângă şi nici să ceară ajutorul,aşa că încearcă ei să ducă la bun sfârşit tot ce şi-au luat în răspundere. Acest lucru le macină sănătatea şi ajung să trăiască,în medie,70 de ani.

Gemeni

Sunt recunoscuţi ca fiind nativii zodiacului cu cea mai mare speranţă de viaţă. Pe de altă parte,stau foarte „bine“ şi în topul cu persoanele a căror viaţă se termină brusc. Această posibilitate vine chiar din faptul că gemenii au caracteristici duale. Dacă se protejează şi au grijă la sănătatea lor,gemenii pot trăi şi până la 80 de ani.

Rac

Deşi sunt relativ la locul lor,racii au o viaţă cu de toate. Cu bune,dar mai ales cu rele. Însă chiar şi aşa,nativii acestei zodii ocupă un loc onorant în topul cu cele mai longevive zodii. Ce îi face să reziste şi să lupte cât mai mult? Tocmai greutăţile prin care trec. Acestea îi întăresc şi le oferă lecţii de viaţă importante. Cei mai mulţi raci ajung să trăiască până spre 90 de ani.

Leu

Se ştie că leii se comportă cu ceilalţi ca şi când ar fi stăpânii regatului. Acest comportament îi ajută să trăiască mai mult,pentru că,poate fără să vrea,aceştia se protejează toată viaţa. Mai mult,nu ţin în ei energii negative,ci le eliberează cu orice ocazie. Comportamentul acesta este benefic pentru longevitatea leilor,care ajung să numere şi 95 de primăveri.

Fecioara

Ca toţi ceilalţi nativi din horoscop,fecioarele au parte de provocări în viaţă,de succese,dar şi de greutăţi. La ele,însă,situaţiile dificile sunt mai dese şi au un impact mai dăunător decât la ceilalţi. Dar se spune că Dumnezeu nu-ţi dă mai mult decât poţi duce. Se pare că reprezentanţii acestei zodii pot duce,de vreme ce întâmpină o mulţime de piedici în viaţa lor. Chiar şi aşa,pot avea o viaţă destul de lungă. În medie,aceşti nativi pot ajunge să sufle în 80 de lumânări.

Balanţa

În topul zodiilor longevive,unde stă cu mândrie racul pe poziţie secundă,balanţele sunt fruntaşe. Mai exact,acestea pot atinge suta de ani dacă se protejează şi au grijă de sănătatea lor. Atitudinea lor de judecător,în căutatea binelui şi a adevărului,dar mai ales dorinţa de a fugi de conflicte şi intrigi,le ajută să aibă o viaţă fulminantă,dar lungă.

Scorpion

Nativii acestei zodii sunt mereu pregătiţi de luptă şi încearcă mereu să facă ceva bun pentru ei şi pentu cei din jur,chiar şi atunci când nu li se cere ajutorul. Şi tot ei se supără când nu primesc aprecierea cuvenită. Tristeţea şi energia negativă pe care o lasă să le intre în viaţă şi în suflet îi macină la propriu. Astfel că nativii zodiei scorpion pot ajunge să trăiască,în medie,65 de ani.

Săgetător

Al treilea semn astrologic campion la longevitate este săgetătorul,după balanţă şi rac. Acesta adoră să trăiască aventuros şi se lasă greu copleşit de problemele vieţii. Pur şi simplu,nu vrea să depună armele aşa uşor şi această atitudine îl ajută şi când e vorba de sfârşitul vieţii. De aceea,majoritatea reprezentanţilor acestei zodii ajung să trăiască şi 90 de ani.

Capricorn

Şi capricornii se aventurează şi au tot felul de provocări în viaţa lor. Provocări pe care şi le doresc şi fac tot posibilul să le depăşească,pentru că adoră gustul succesului. Din păcate,se consumă destul de mult,pe plan afectiv şi din punct de vedere al sănătăţii şi nu numai,ceea ce le şubrezeşte întreaga fiinţă. Pot,însă,ajunge să numere şi 80 de primăveri.

Vărsător

Cei mai mulţi nativi din zodia vărsătorului au o realitate paralelă. Le place să trăiască în lumea lor,iar imaginaţia bogată îi ajută în acest sens. Să fie mai mult în lumea lor,decât în cea reală,le oferă o protecţie suplementară pentru sănătate,ori acest avantaj îi ajută să trăiască mai mult,adică pot să ajungă la aproximativ 90 de ani.

Peşti

Se spune despre nativii acestei zodii că trăiesc cât alţii în trei vieţi. Au o viaţă tumultuoasă şi li se iveşte ocazia să o ia de la capăt de câteva ori. Pentru peşti,această restartare le oferă şansa să facă lucrurile şi mai bine. Majoritatea celor născuţi sub acest semn astrologic ating vârsta de 80 de ani.



Recente

Pamela Anderson  foto   Shutterstock jpg
femeie  foto   Shutterstock jpg
George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg