Ce crede cu adevărat Barbra Streisand despre Lady Gaga. Se anunţă un conflict între cele două?

1 shutterstock 71042620 side jpg jpeg

Barbra Streisand este o adevărată legendă muzicală, care din anul 1960 şi până în prezent a ştiut cum să se impună pe scenă. A stat departe de scandaluri, dar recent, aceasta a avut ceva de spus despre Lady Gaga şi Bradley Cooper. Motivul?

Filmul „A Star Is Born‟ a fost un succes uriaş, nominalizat la opt premii Oscar. Când a fost lansat, a fost lăudat şi de Barbra Streisand, care a jucat în cel de-al doilea remake, „A Star Is Born‟, în anul 1976. Însă, recent, artista a împărtăşit câteva lucruri despre cea mai recentă versiune a filmului, cu Bradley Cooper şi Lady Gaga în rolurile principale, aceasta specificând că avea alte aşteptări cu privire la prezenţa lor în film.

Într-un interviu acordat pentru „The Sunday Project‟, Barbra Streisand a specificat că ea iniţial a crezut că acest film va fi mai original, că va avea alt gen de muzică şi totodată că personajele principale din film vor fi interpretate de alte persoane importante din lumea artistică, precum Will Smith sau Beyonce, care vor da o altă traiectorie filmuluui: „La început, când am auzit că se va face o nouă versiune a filmului A Star Is Born, am crezut că în rolurile principale vor fi Will Smith sau Beyonce şi m-am gândit că ar fi chiar interesant. Ar fi fost ceva nou, diferit, o muzică diferită şi actori minunaţi. Mi s-ar fi părut o idee grozavă‟, a spus artista.

Lady Gaga şi Bradley Cooper, o alegere greşită?

Cu ani în urmă, Beyonce ar fi fost persoana care urma să fie în locul lui Lady Gaga. Însă, potrivit Variety, cântăreaţa ar fi renunţat la proiect, deoarece producătorii nu puteau stabili cu exactitate când urma să se înceapă filmările. La acea vreme, se zvonea că partenerii lui Beyonce puteau fi: Leonardo DiCaprio, Johnny Depp, Will Smith, Tom Cruise, Christian Bale sau chiar şi Bradley Cooper.

În viziunea lui Streisand, în filmul din 2018, Bradley Cooper şi Lady Gaga ar fi fost o „idee greşită‟ pentru rolurile principale: „A fost o idee greşită alegerea lor, dar, uite, filmul a avut mare succes, aşa că eu nu pot să mă cert cu succesul. Nu vreau să vorbesc mai multe despre asta. În final, cred că au făcut o treabă bună‟, a completat Barbra Streisand. Totuşi, Streisand a menţionat că Beyonce ar fi avut un impact mai mare la public, faţă de Lady Gaga: „M-am gândit atunci când se va face, că ea va da un alt drum filmului, o altă traiectorie, iar muzica va fi diferită‟, a spus artista.

Sursă foto: ShutterstockRecente

Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg