Ce culoare norocoasă ai, în funcţie de zodie!

1 76143 original jpg jpeg

Ştiai că fiecare semn astral este definit de o culoare? Şi, pentru că zodia ne este reprezentată de o culoare, despre care se spune că ne aduce mai mult noroc dacă o purtăm, află în cele ce urmează care este a ta!

Berbec

Prima zodie este guvernată de Marte, iar culoarea norocoasă a acestui semn zodiacal este roşu - culoarea iubirii, fertilităţii şi a energiei. De asemenea, se spune că nativii Berbec sunt mereu activi şi foarte curajoşi.  

Taur

Nativii Taur au culoarea norocoasă verde. Natura şi sursa de energie sunt asociate cu ea.

Gemeni

Culoarea norocoasă a acestui zodiac este galben. Aceasta înseamnă agilitatea minţii, a intelectului şi a gândirii inspirate. Este recomandat să te îmbraci cu haine galbene când te simţi epuizată şi obosită, deoarece induce un sentiment de optimism şi bucurie.

Rac

Nativii Rac au ca culoare norocoasă albul care are o nuanţă spre argintiu. În plus, semnul astral Rac este guvernat de Lună, care reflectă o parte sensibilă şi emotivă.

Leu

Acest semn astral este cunoscut ca regele soarelui. Aşadar, culoarea norocoasă a nativilor Leu este auriu, însă au influenţă asupra lor şi portocaliu, dar şi nuanţe închise de galben.

Fecioară

Zodiei Fecioară îi sunt destinate culori pământeşti, cum sunt maro închis, verde şi chiar şi nuanţe puternice de albastru. Însă bleumarin închis, care este o culoare puternică şi rece, încorporează încrederea în sine şi ajută la stabilizarea nervilor.

Balanţă

Culoarea norocoasă a nativilor Balanţă este roz. Acest lucru se datorează faptului că zodia Balanţă este guvernată de planeta dragostei (Venus).

Scorpion

Diferitele nuanţe de roşu închis până la nuanţe de maro sunt norocoasele Scorpionului condus de Pluto, deoarece reflectă tonurile fructelor de toamnă. Însă, culoarea cu adevărat norocoasă a nativilor Scorpion este negru.

Săgetător

Culoarea norocoasă a acestui semn astral este albastru închis, deoarece emite o încredere în propria persoană. În plus, nuanţele culorii reflectă modul relaxant cu care rezolvi problemele.

Capricorn

Pe lângă culoarea norocoasă negru, nativilor Capricorn li se potrivesc şi nuanţele de maro şi cele de gri, care sunt rigide, stabile şi fiabile, potrivite firii pe care o au.

Vărsător

Nativii Vărsător sunt progresivi, aşadar, culoarea lor norocoasă este albastru deschis. Această nuanţă reprezintă personalitatea perfectă a acestui semn zodiacal.

Peşti

Datorită simbolismului său, cea mai potrivită culoarea pentru Peşti ar fi violet. Dar, în funcţie de moment şi de persoană, verdele, albul şi movul (levănţică) sunt considerate culorile lor norocoase.



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg