Ce haine să porţi ca să adaugi centimetri staturii tale. Sfaturile nu sunt doar pentru mignone

1 shutterstock 679300966 jpg jpeg

Eşti mignonă sau pur şi simplu îţi doreşti să pari mai înaltă? Dacă eşti mică de statură, transformă această caracteristică într-o calitate purtând haine care dau impresia de înălţime. Iată câteva trucuri în acest sens! Nu doar că vei fi percepută ca fiind mai înaltă, vei arăta şi mai slabă decât de obicei.

Ţine cont de câteva sfaturi şi fă mici modificări în garderobă. De acum înainte, achiziţionează mai multe haine care alungesc. Renunţă să mai porţi tocuri înalte şi poartă rochii şi bluze în dungi verticale, pentru că acestea alungesc vizual silueta.

Dacă eşti mică de statură, poţi purta în continuare blugi pe forma piciorului şi fuste pe corp, tip stilou, pentru că acestea dau impresia de înalt. Când vrei să porţi haine largi, cum sunt cardiganele, este obligatoriu să ai pe dedesubt outfituri potrivite cu măsurile tale. Altfel, vei da senzaţia că hainele sunt mari de tine, accentuând că eşti mică de statură.

Poartă blugi evazaţi sau cu talie înaltă

Blugii cu talie joasă sunt în trend, la fel şi cei evazaţi. Ambele modele de pantaloni au revenit în forţă şi sunt ideale pentru femeile care îşi doresc să fie mai înalte. Când porţi fuste şi pantaloni scurţi, mizează pe cei cu talie înaltă. Modelele cu talie joasă reduc optic înălţimea.

Optează pentru pantofi în culori neutre

Dacă poţi pantofi cu toc de câţiva centimetri, adaugi înălţime staturii tale. Efectul este potenţat dacă alegi încălţăminte în culori neutre, nude. Nuanţele nude alungesc optic linia picioarelor, indiferent dacă porţi o fustă scurtă sau o pereche de blugi tip boyfriend.

Ţine cont de regula treimilor

Când îţi alegi hainele, evită obiectele vestimentare care înjumătăţesc silueta, cum ar fi ţinutele deux-pièces. De exemplu, ia un tricou sau o bluză mai lungă, peste fund, şi o fustă dreaptă ori pantaloni drepţi cu talie înaltă.

De asemenea, poţi îmbrăca o pereche de jeanşi cu talie înaltă şi o bluză scurtă. Este un truc prin care atragi atenţia asupra părţii mai lungi a corpului.

Evită hainele cu umeri voluminoşi

Chiar dacă sunt în trend bluzele, tricourile şi rochiile cu umeri mari, întărâţi, tu trebuie să le eviţi, pe cât posibil. Astfel de piese vestimentare îţi vor face silueta dreaptă şi compactă.

Obiecte vestimentare într-o singură culoare

O altă recomandare vestimentară pentru mignone este să îmbraci haine de aceeaşi culoare, eventual în nuanţe diferite. De exemplu, la o pereche de blugi evazaţi de un albastru închis asortezi o bluză de un albastru deschis.

Poartă haine cu decolteu în V

În garderoba ta trebuie să fie câteva modele de rochii şi bluze cu decolteu în formă de V. Acest tip de decupaj este ideal pentru cele care vor să pară mai înalte. Decolteul în V subţiază optic bustul, iar acest truc dă senzaţia că eşti mai înaltă.

@shutterstock  Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg