Ce spune aroma preferată de îngheţată despre tine. Îţi place vanilia? Trage aer în piept şi află răspunsul!

1 shutterstock 1449921599 jpg jpeg

Stând în faţa frigiderului din supermarket, ai o decizie importantă de luat: „Ce aromă de îngheţată să alegi?‟. Ai putea opta pentru aroma clasică de vanilie sau poate preferi ceva mai sofisticat, precum caramelul sărat. Indiferent de decizia luată, aceasta poate spune multe despre personalitatea ta.

Îngheţata este unul dintre cele mai apreciate deserturi din lume şi cel mai bine vândut desert al verii. Se poate prepara cu orice fruct şi este populară în întreaga lume, pe toate continentele. Cu o mulţime de arome, este foarte greu să te decizi pe care să o cumperi. Vanilie, ciocolată, căpşuni, mentă sau cafea? Iată ce spune aroma ta preferată despre trăsăturile tale de personalitate, potrivit neurologului Dr. Alan Hirsch!

Aromă de vanilie

Este cea mai simplă aromă de îngheţată şi poate fi găsită în orice magazin. Deşi este o aromă dulce, iubitorii de vanilie sunt persoane „impulsive, idealiste, care se bazează mai mult pe intuiţie decât pe logică‟, spun studiile efectuate de neurologul Dr. Alan Hirsch. De asemenea, iubitorii de vanilie sunt expresivi emoţional şi au, de cele mai multe ori, succes în relaţii. Interesant este că Dr. Hirsch spune că gustul pentru îngheţata preferată este stabilit în timpul copilăriei şi tinde să rămână constant pe tot parcursul vieţii.

Preferi căpşunile sau ciocolata? 

Potrivit studiului realizat de Hirsch, iubitorii de căpşuni sunt adesea toleranţi, devotaţi şi introvertiţi. De asemenea, în cercetările sale, specialistul a descoperit că fanii gustului fructelor de pădure îşi folosesc des logica şi sunt mai atenţi, faţă de alte persoane.

Totodată, studiile specialistului spun că dacă preferi ciocolata în detrimentul căpşunilor, eşti eşti o persoană cochetă şi seducătoare şi, de asemenea, plină de viaţă, fermecătoare, dar şi uşor credulă în vorbele celorlalţi.

Cum sunt iubitorii de mentă

Aroma de mentă este preferată de persoanele care ştiu cum să îşi susţină părerile şi argumentele în faţa celorlalţi. Aceste persoane sunt încrezătoare în propriile forţe şi rar se întâmplă ca alţii să îi influenţeze. Confrom studiului lui Hirsch, această aromă este sinonimă cu ambiţia, cu încrederea şi cu puterea: „Aceste persoane nu sunt pe deplin mulţumite până când nu găsesc rezolvarea‟, a spus specialistul, potrivit Reader's Digest. De asemenea, Hirsch subliniază că iubitorii de ciocolată cu mentă sunt compatibili adesea între ei.

Aromă de cafea sau de nuci?

Studiul lui Hirsch arată că iubitorii de cafea au tendinţa să fie uşor dramatici, însă plini de viaţă şi de energie. De asemenea, cei care preferă această aromă sunt preocupaţi de viitorul lor şi, când sunt într-o relaţie romantică, au nevoie constant să fie stimulaţi, pentru a nu se plictisi. Pe când fanii aromei de nuci sunt devotaţi într-o relaţie, conştiincioşi şi respectuoşi. Ei au standarde înalte şi se tem să nu rănească sentimentele oamenilor din jurul lor, în special sentimentele persoanei iubite.

Sursă foto: Shutterstock Recente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg