Ce spune despre tine poziţia în care dormi

1 shutterstock 471596186 jpg jpeg

Dormi ca un prunc sau te întinzi în tot patul? Aminteşte-ţi care este poziţia în care dormi cel mai des. Asta poate spune multe despre personalitatea ta!

Poziţia fetală sau a bebeluşului

Poziţia fetală este cea mai comună poziţie dintre toate şi, aşa cum arată şi denumirea, îţi aduce aminte de origini, de fătul care se dezvoltă în pântec în aceeaşi poziţie. Dormitul în poziţia bebeluşului este recomandat de specialiştii în somnologie deoarece provoacă cele mai puţine întreruperi de somn. Unii sunt de părere că poziţia fetală nu este tocmai bună pentru că ar putea provoca dureri la nivelul gâtului şi spatelui, dar dacă ai o pernă confortabilă şi o saltea de bună calitate, aceasta nu ar trebui să fie o problemă pentru tine. Persoanele care obişnuiesc să doarmă aşa, sunt de fapt oameni sensibili şi uneori timizi, care caută siguranţă şi intimitate în relaţiile pe care şi le creează, de obicei, cu paşi mici. 

Dormitul pe o parte cu un picior ridicat şi cu braţele strânse 

Este a doua cea mai comună poziţie de dormit. Persoanele care dorm frecvent în această poziţie sunt persoane sociale şi nu ezită să converseze cu diferiţi oameni. Sunt câteodată naivi, ceea ce îi poate face să pară uşor creduli pentru cei din exterior. În plus, nu se aruncă cu capul înainte deoarece sunt firi raţionale şi calculate, dar şi calme. 

Dormitul pe o parte, dar cu braţele întinse sau răsfirate 

Studiile au arătat că persoanele care aleg această poziţie au, de obicei, o fire deschisă şi generoasă. Cu toate acestea, pot fi suspicioase atunci când cunosc persoane noi. De multe ori, acţionează cu prudenţă şi nu se lasă duse de nas. Asta nu înseamnă că ele nu pot fi prieteni, la rândul lor, de nădejde. Câteodată, poate să le fie puţin dificil să ia o decizie şi atunci când se bucură, nu o fac într-un mod foarte entuziast.

Dormitul pe spate cu braţele pe lângă corp 

Cei care dorm în poziţia soldatului sunt oameni puternici, tăcuţi şi concentraţi, cărora nu le place agitaţia. Iubesc organizarea şi planificarea şi le iau în serios. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că pot avea aşteptări mari de la ei şi de la cei din jurul lor. Este o poziţie de somn care poate duce la sforăit. Sunt totodată atenţi la aspectul fizic şi sunt deschişi oportunităţilor. 

Dormitul pe spate cu braţele şi picioarele întinse 

Poziţia arată mai degrabă ca o stea de mare care îşi întinde braţele spre ceilalţi. Oamenii care dorm aşa pot avea un stil de viaţă neconvenţional, dar sunt prieteni foarte loiali şi fac din relaţii o mare prioritate. Le place să ofere sprijin. Preferă să nu fie în centrul atenţiei şi au o viziune optimistă asupra vieţii. 

Dormitul pe burtă 

Persoanele care dorm pe burtă au o atitudine deschisă şi sunt foarte joviale. Pot părea din exterior firi libere sau independente, dar în sinea lor se pot simţi anxioase. De obicei, fac tot posibilul de a dobândi ceea ce-şi doresc, aşadar le place să-şi asume riscuri. Fac cu pasiune orice activitate şi pot fi sensibile la critici. Este o poziţie care face somnul incomod de cele mai multe ori şi creşte şansele de a suferi de dureri de gât sau de spate. 

FOTO Shutterstock.com Recente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Mandy Moore, Nick Jonas jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg