Ce viaţă tumultuoasă au dus gemenele Cheeky Girls. De la faimă la depresie, anorexie şi probleme cu banii

4 shutterstock 86522548 jpg jpeg

Surorile gemene, Gabriela şi Monica Irimia (38 ani), s-au născut în oraşul Cluj-Napoca şi au ajuns să fie cunoscute la nivel internaţional pentru melodia lor de debut Cheeky Song (Touch my bum). Au urmat alte piese muzicale de succes, însă faima, munca asiduă şi plecările prin ţări străine nu le-a adus decât depresie, probleme de sănătate şi financiare.

În anul 2002, un show de televiziune din UK promitea să găsească cele mai tinere talente care ştiu să cânte, chiar dacă acel concurs avea să se difuzeze doar din septembrie până în decembrie. Mutându-se în Marea Britanie împreună cu mama lor, gemenele au devenit faimoase după ce au apărut la două emisiuni tv diferite, printre care şi Popstars: The Rivals, show-ul înfiinţat şi oprit în 2002. Interpretarea melodiei „Cheeky Song (Touch My Bum)” nu a fost deloc pe placul juraţilor, însă imediat după audiţie, cântecul a fost înregistrat şi lansat în prima săptămână din decembrie. A rămas în Top 5, respectiv în Top 4 cele mai ascultate piese muzicale timp de cinci săptămâni consecutive. 

„Eu şi sora mea geamănă Monica am participat la audiţiile show-ului «Popstars: The Rivals», în 2002, la Royal Opera House. Dacă nu ar fi fost această emisiune, noi am fi putut ajunge balerine. Trebuia să cântăm ceva în cadrul audiţiei noastre în emisiunea «Popstars: The Rivals», aşa că mama noastră, Margit, a scris «The Cheeky Song» în jumătate de oră. Ea a venit cu ideea, ne-a cântat-o şi ne-a spus: «Faceţi asta!». Noi am fost obraznice toată viaţa, am «furat» lucruri din frigider sau ne-am schimbat hainele între noi, astfel încât mama noastră să nu ne mai deosebească. «Cheeky Song» este un cântec unic. Versul «Atinge-mi fundul, asta este viaţa/ Touch my bum, this is life» este de fapt despre a fi tu însuţi, despre a nu lua lucrurile prea în serios, indiferent de ce se întâmplă în viaţă. Lucruri rele ni se întâmplă tuturor, aşa că trebuie să-ţi continui viaţa cu un zâmbet pe faţă”, a povestit Gabriela într-un interviu pentru The Guardian

Single-ul de debut a vândut peste 1,2 milioane de exemplare la nivel internaţional. Au urmat încă două piese muzicale de succes, „Take Your Shoes Of”şi „(Hooray, Hooray) It's a Cheeky Holiday!”, precum şi albumul PartyTime.

Gabriela şi Monica au suferit probleme de sănătate 

Faima, munca multă şi izolarea nu le-au adus surorilor decât depresie şi anorexie. Obişnuiau să trăiască în hoteluri, să călătorească la clasa întâi prin lume, să muncească pentru succesul lor, dar mai ales, să se înfometeze câţiva ani ajungând astfel să cântărească aproape 42 de kilograme. Într-un interviu tv, Gabriela a povestit cum depresia a apărut brusc şi sever după ce, ambele surori, s-au trezit într-o ţară străină, unde nu cunoşteau pe nimeni. În realitate, nu aveau control asupra vieţii lor şi nici asupra carierei ce devenise din ce în ce mai fulminantă. Chiar dacă şi-au revenit de atunci, gemenele au rămas cu artrită la coloana vertebrală şi genunchi, cu pierderi de memorie, pietre la rinichi şi probleme digestive, scrie Mirror.co.uk

„Anul în care a apărut piesa noastră «Cheeky Song» a fost unul extrem de agitat. Am câştigat un premiu la National Music Awards şi am plecat în Filipine, Thailanda, Japonia şi Malaezia. Dar casa de discuri a preluat controlul asupra vieţilor noastre. Nu mai aveam timp pentru nimic altceva şi nu aveam prieteni. Eram singure, chiar dacă eram acolo, pe scenă, şi cântam chiar şi pentru 100.000 de oameni. Am pierdut controlul, aşa că am început să fim obsedate de ceea ce mâncam şi de mersul la sală. Am devenit anorexic”, a mai explicat Gabriela în interviu. 

Cum au ajuns de la succes la faliment 

Femeilor li s-a acordat un avans de 40.000 de lire sterline atunci când au semnat pentru casa de discuri Telstar, care în 2003 s-a închis şi cărora le datora mai mult de 1 milion de lire sterline. Fără bani şi cu facturi de plătit, gemenele au acceptat inclusiv sume infime, de 300 de lire sterline, pentru apariţiile lor în cluburi de noapte. În 2006, au acumulat datorii în valoare de 60.000 de lire sterline din cauza neplăţii taxelor şi impozitelor. 

Pentru succes, au apelat la intervenţii chirurgicale 

Gabriela şi Monica au recunoscut că la începuturile carierei au simţit presiunea de a se conforma cu ceea ce impunea societatea la vremea respectivă şi anume, implanturile de silicon. Crezând că un aspect fizic mai plăcut le poate aduce şi mai multă muncă, deci şi mai mulţi bani, au trecut împreună prin nouă intervenţii chirurgicale cheltuind în total 100.000 de lire sterline. 

„Până la 19 ani, nu am avut niciodată o problemă referitoare la corpul nostru, dar în momentul în care am început să fim vedete pop, a venit multă presiune de pretutindeni, aşa că acesta a fost primul motiv pentru care am luat unele măsuri”, a declarat una dintre gemene. 

„Gabriela are cinci operaţii, iar Monica patru. Este adevărat că incluzând fiecare operaţie, transport, bodyguarzi şi altele, e posibil ca întreaga sumă să se ridice la 100.000 de lire sterline. Dar au fost operaţii de corectare. Iniţial, nu li s-au pus silicoanele potrivite. Ele nu vrut o mărime ieşită din comun, au vrut doar să aibă mărimi normale la sutien”, a spus mama surorilor, potrivit Playtech.ro

Viaţa amoroasă 

În anul 2006, proaspăt ieşit dintr-o despărţire, deputatul britanic Lembit Öpik (55 ani) a cunoscut-o pe Gabriela şi aşa au reuşit să devină un cuplu. Iubirea şi insistenţa politicianului au făcut-o pe geamănă să-l evite din ce în ce mai mult, respingându-i inclusiv apelurile. 

„Nu este frumos ce am făcut, dar el a vrut să stea la telefon şi trei ore, poate mai mult. Eu puteam să vorbesc doar trei minute. Se întâmpla să adorm pe masa din bucătărie, cu telefonul la ureche, la ora 04.00 dimineaţa. A fost mult prea obositor pentru mine”, a spus femeia pentru Daily Mail

Până la urmă s-au despărţit în 2008, iar Gabriela a ales să facă, în secret, avort la opt săptămâni de sarcină. În 2012, sora ei Monica s-a logodit cu un om de afaceri de origine britanică.Recente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg