Cei din zodia Capricorn îşi serbează acum zilele de naştere! Horoscop 2020 complet pentru ei

1 zodia capricorn horoscop 2020 jpg jpeg

Mai sunt câteva zile până când se schimbă zodia, astfel că până pe 20 ianuarie rămânem în zodia Capricornului şi vă propunem un horoscop complet pentru anul 2020 pentru aceşti nativi. Astrele par să fie prietenoase cu Capricornul anul acesta, însă nu va scăpa de tensiuni şi de probleme în viaţa de familie.

Horoscop complet al anului 2020 pentru zodia Capricorn

Eşti de departe cel mai vizat semn în 2020, deoarece în semnul tău se află trei planete importante, Jupiter, Saturn şi Pluto şi pentru câteva luni şi Nodul Sud se află pe domeniul tău, scrie secretele.com. Energia este axată pe tine din toate punctele de vedere, ceea ce poate fi văzut din două unghiuri, primul, în care te sperie toate aceste aspecte şi crezi că viaţa îţi este dată peste cap, şi al doilea unghi, în care realizezi că ţi se oferă oportunitatea de a evolua mult, într-un timp scurt, având în vedere că nici o altă zodie nu primeşte atenţia planetară pe care o primeşti tu, poţi profita de aceste conjuncturi şi să te deschizi către schimbări profunde şi de anvergură.

Citeşte şi: Cum va afecta zodiile intrarea lui Venus în Scorpion. Aceşti nativi vor avea parte de experienţe de neuitat în dormitor

2020 pentru zodia Capricorn: dispar problemele

Sigur, simţi de doi ani atenţia crescând asupra ta…anul acesta fiind şi mai mulţi ochi aţintiţi spre tine, dar acum începi să fii şi ajutat, parcă până acum aveai senzaţia că ţi se pun doar piedici şi apar doar probleme, acum se mai schimbă puţin atmosfera. Jupiter vine şi îţi mai taie din aşa zisele probleme, dar în acelaşi timp te face mai atent la propria persoană, te poate ajuta să-ţi doreşti şi tu schimbarea şi să nu te mai împotriveşti, sau cel puţin să nu mai pară atât de grea toată această transformare. Ultimii doi ani, dar şi acesta, sunt cei mai importanţi ani din viaţa ta, în special dacă ai ascendentul în Capricorn, iar în toată această perioadă se întâmplă o transformare reală, renunţi la ce este vechi, la ce nu-ţi mai foloseşte şi se pregăteşte terenul pentru ceva nou. Este un proces profund de maturizare, din toate punctele de vedere, începi să vezi lucrurile dintr-o cu totul altă perspectivă, laşi în urmă trecutul, descoperi lucruri şi idei noi şi vrei să atingi ‘viitorul’ tău sine.

Poate fi şi o perioadă de izolare, mai ales ultimii doi ani, dar scopul este de a te cunoaşte pe tine mult mai bine şi a înţelege că eşti suficient, că nu ai nevoie de cineva sau de ceva…ci că te poţi baza pe proprile forţe. Important este să nu te împotriveşti acestui proces, să laşi lucrurile, ideile şi oamenii să plece şi nu-ţi fie teamă de singurătate, este o chestiune temporară, lucrurile vor începe să se mişte din nou, ‘blocajul’ în care te simţi este doar o unealtă pentru a te transforma.

Citeşte şi: Horoscop 13-19 ianuarie 2020, adus de Camelia Pătrăşcanu. Nativii Taur dau lovitura în plan profesional

2020 pentru zodia Capricorn: succese profesionale din aprilie

Sectorul muncii şi al sănătăţii va fi vizitat de Venus între aprilie şi august, de unde îţi va insufla poftă de muncă, te vei descurca mult mai bine la job, te va susţine în relaţiile cu colegii şi poate să-ţi aducă chiar şi o mărire salarială sau găsirea unui job mai bine plătit. Acum poţi să te ocupi mai mult de sănătate, chiar şi de răsfăţul tău, dar atenţie la probleme legate de zona gâtului.

Viaţa de familie şi căminul pot fi puţin afectate anul asta, în a doua jumătate, deoarece Marte aduce anumite animozităţi când vine vorba de relaţia cu părinţii, deci atenţie la certuri familiale. Pentru a-ţi folosi toată această energie, este indicat să o canalizezi către proiecte legate de domiciliu, fie o renovare, fie modificări prin casă, fie chiar o mutare.Recente

aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg