Cele 5 zodii ai căror nativi ar putea deveni ucigaşi în serie. Astrologii trag un semnal de alarmă în privinţa lor

1 shutterstock 685493392 jpg jpeg

Unele semne zodiacale îi pot infuenţa pe nativii lor să comită crime în serie. Astologi sunt de părere că zodiile îi fac pe unii mai însetaţi de răzbunare sau mai predispuşi la manifestări violente.

Când îţi verifici horoscopul, probabil cauţi o perspectivă asupra relaţiilor, a profesiei sau a dezvoltării personale. Este posibil să te intrige anumite tipuri de personalitate şi nu întâmplător, pentru că unii nativi dau dovadă de o sensibilitate exacerbată care poate duce la un comportament agrevisiv. Aşa cum semnul zodiacal poate dezvălui dacă cineva este calm, pasional sau motivat, poate dezvălui şi câteva detalii pe care ar prefera să le ţină ascunse, cum ar fi dacă are tendinţe criminale.

Peşti

Nativii acestei zodii sunt oameni deosebit de sensibili, care pun totul la suflet. Aceste aspecte îi pot duce în situaţii destul de periculoase în care ar putea fi capabili de crimă. Ca orice semn mutabil, Peşti este o zodie a celor adaptabili, care iau decizii cu rapiditate, ceea ce îi face vicleni.

Citeşte şi: Care sunt cele mai rele şi duşmănoase zodii. Trebuie să te fereşti de ele

Săgetător

Nativii în Săgetător sunt spontani, îşi asumă riscuri şi iau în seamă prea puţin consecinţele faptelor lor. Ca semn mutabil, „s-ar putea să nu aibă succes în a-şi acoperi urmele, dar nonşalanţa lor îi poate face să comită o crimă spre deosebire de majoritatea altor semne zodiacale. Crimele lor pot implica o aventură sau luarea victimei într-o călătorie. Ar putea lua totul ca pe un joc.

 

Scorpion

Ca nativii celelaltor semne de apă, cei în Scorpion posedă o latură întunecată, guvernată de emoţii intense. Sunt cunoscuţi ca manipulatori, răzbunători şi secretoşi. Semnul lor este condus de Marte, o planetă a acţiunii, pasiunii şi agresivităţii. Partea întunecată a celor născuţi sub semnul Scorpionului le permite să-şi îndeplinească fanteziile. Dacă ajung să ucidă o fac u premeditare, din răzbunare.

Gemeni

Chiar dacă nativii în Gemeni nu se clasează în fruntea clasamentului, ei pot fi capabili de asasinate. Sunt adaptabili, indecişi, reflectând aceeaşi energie a sezonului în tranziţie în care s-au născut. De asemenea, se întâmplă să fie extrem de carismatici şi fermecători, componente cheie a modului de operare a unor criminali în serie. Personalitatea lor divizată îi ajută să-i păcălească mai uşor pe ceilalţi. De obicei, ei sunt cei care au vieţi perfecte în aparenţă, dar să ascundă secrete incredibile.

Rac

Sensibili din fire, nativii în Rac cred că reglarea emoţiilor lor este o sarcină dificilă. Conduşi de Lună, emoţiile lor sunt legate de ciclurile lunare în continuă evoluţie, ceea ce îi face imprevizibili. Prin urmare, ajung uşor la izbucniri explozive şi la comiterea de crime pasionale violente. Cu toate acestea, omorurile unui Rac nu sunt premeditate. Ei acţionează în funcţie de emoţiile lor şi ucid din capriciu.

FOTO: ShutterstockRecente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg