Cele mai curajoase femei din horoscop. Zodia Săgetător e dependentă de adrenalină

1 femei curajoase horoscop jpg jpeg

Femeile curajoase sunt cele care trec peste orice cumpănă a vieţii cu zâmbetul pe buze, care trăiesc din plin atunci când au ocazia şi îşi îndreaptă mereu atenţia spre lucruri inedite, spontane şi lipsite de rutină. Din punct de vedere astral, în horoscop se remarcă trei zodii care au toate aceste caracteristici.

Iată care sunt cele trei zodii de femei considerate a fi cele mai curajoase din tot horoscopul:

Berbec

În viziunea ta, a fi curajoasă înseamnă a nu-ţi fie teamă de întuneric, de boală şi nici chiar de moarte. Pentru tine, viaţa se trăieşte în prezent, doar o singură dată, aşa că dai tot ce ai mai bun pentru a trăi frumos şi bine, scrie zodiata.com. Nu te gândeşti la consecinţe, ci doar ai curajul să greşeşti, să faci excese şi să arăţi cine eşti cu adevărat. Nu îţi place să te prefaci şi preferi să spui întotdeauna adevărul, fără a favoriza pe cineva. Mai presus de orice, ai curajul să înfrunţi oamenii din jurul tău, căci mulţi îţi vor răul şi te provoacă zi de zi.

Citeşte şi: Horoscop 2020 cu Neti Sandu. Aceste zodii îşi vor schimba viaţa total

Leu

Eşti considerat regele junglei, aşa că ar fi păcat să nu fii inclus în topul celor mai curajose zodii. Eşti o persoană puternică, pentru care curajul înseamnă, în primul rând, asumarea responsabilităţilor şi a deciziilor luate şi, mai puţin, lucrurile legate de senzaţional. Deşi îţi place să fii în centrul atenţiei, preferi să ieşi la lumină cu lucrurile demne pe care le faci în folosul apropiaţilor. Suflet cald şi primitor, vei avea mereu curajul de a înfrunta destinul pentru a găsi cea mai bună cale în care să trăieşti alături de cei dragi ţie.

Citeşte şi: Top 5 cei mai buni părinţi din horoscop. Cea mai iubitoare mamă este femeia din zodia Balanţă

Săgetător

Tu eşti curajoasa zodiacului! Îţi curge adrenalina prin vene şi eşti dependentă de senzaţii tari. Îţi place să călătoreşti în locuri total necunoscute şi greu accesibile şi nu îţi este teamă de sălbăticie. Ai putea chiar şi să te muţi acolo, căci tot ai avea o viaţă fericită! De asemenea, îţi place să îţi demonstrezi curajul în faţa partenerului, care te admiră pentru spontaneitatea ta. Te adaptezi foarte uşor situaţiilor limită şi răspunzi bine la orice test de rezistenţă.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg