Cele mai înţelegătoare zodii feminine

1 69478 original jpg jpeg

Vrei să ştii dacă o nouă cunoştinţă ţi-ar putea fi prietenă loială sau dacă soacra ta se va dovedi binevoitoare? Află care sunt nativele bune de pus la rană şi mai săritoare la necaz sau dacă ai nevoie de un sfat când eşti în dilemă!

Cele mai înţelegătoare zodii feminine-Taur

Puţine native sub alte semne sunt atât devotate precum femeia născută în zodia Taur. Au grijă să-şi păstreze prieteniile peste ani. Este răbdătoare şi-ţi arată respect. Chiar dacă faci greşeli mari în viaţă,ea îţi va rămâne alături şi te va ajuta,mai ales de dragul de a te vedea că te reabilitezi.

Cele mai înţelegătoare zodii feminine-Rac

Protectoare ca o mamă,răbdătoare,împăciuitoare,îţi intuieşte starea de spirit şi adesea nu aşteaptă nimic la schimb când îi ceri ajutorul. Este vorba despre nativa în zodia Rac. E alături de tine când ai un necaz şi-ţi oferă umărul pe care poţi plânge. Are grijă să-şi păstreze prieteniile şi o relaţie bună cu cei din jur.

Cele mai înţelegătoare zodiifeminine-Balanţă

Într-o prietenă născută sub semnul Balanţă vei găsi întotdeauna sprijin. Ea te ascultă cu atenţie,caută cele mai bune sfaturi,te înţelege atunci când o lume întreagă te dezaprobă sau te judecă. Este împăciuitoare şi găseşte calea de a rezolva cele mai grele conflicte.

Cele mai înţelegătoare zodii feminine-Săgetător

Generoasă,are o inimă mare şi iartă orice acelora care i-au ajuns la suflet,fie rudă,fie prieten. Chiar dacă ţine să spună ce o deranjează,ea nu te blamează,ci face asta pentru că doreşte să te ajute să evoluezi pe plan personal.

Cele mai înţelegătoare zodii feminine-Vărsător

Nativa în zodia Vărsător este apreciată pentru abilitatea de a-şi face foarte mulţi prieteni. De asemenea,este prima care-şi înţelege amicii când au probleme şi oferă un sfat,un ajutorbănesc,orice e nevoie,fiind foarte generoasă din fire.

Cele mai înţelegătoare zodii feminine-Peşti

Este sensibilă,blândă şi afectuoasă,ba chiar se pune pe sine mai prejos de ceilalţi uneori. Dă mereu dovadă de compasiune,venind în ajutorul celor care au nevoie de sprijin. Intuiţia o ajută să-şi dea seama în ce stare de spirit te găseşti şi vine în sprijinul tău,dovedind înţelegere. Tocmai această calitate face din ea o persoană popular în cercurile pe care le frecventează.

Sursă foto:FotoliaRecente

Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice Litman jpeg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg