Cele mai norocoase zodii în luna ianuarie. Gemenii vor da lovitura în plan sentimental

2 zodii noroc de bani jpg jpeg

Luna ianuarie se anunţă a fi una memorabilă pentru unii dintre nativi, întrucât aceasta va aduce prosperitate pentru persoanele născute în zodia Gemeni, Capricorn şi Berbec.

Astfel, potrivit previziunilor astrologice, persoanele născute în aceste trei zodii care nu şi-au găsit până acum sufletul pereche vor avea şanse mari să o facă în această lună.

Gemenii care sunt în prezenţi într-o relaţie s-ar putea trezi cu o oficializare a acestora în faţa părinţilor ori cu o cerere în căsătorie, de ce nu? Ba mai mult, ei se vor concentra în această lună asupra rezolvării anumitor probleme ce ţin de sfera profesională, iar spre finalul lunii, astrele îi vor ajuta din punct de vedere amoros, în special din 26 ianuarie încolo. Fie sunt ceruţi în căsătorie, fie vor face ei acest pas important, potrivit fanatik.ro.

Primul horoscop al runelor 2020. Previziuni astrologice cu Mihai Voropchievici: Berbecul se îmbogăţeşte

Capricornii vor avea şi ei o lună norocoasă. Se poate spune că a doua jumătate a lunii le este mai favorabilă pe planul comunicării.

Având în vedere că ei ştiu să comunice eficient, s-ar putea să facă bani frumoşi doar deschizând gura, spunând ce şi cum trebuie. Sunt foarte convingători de fel şi se vor folosi de asta din plin mai ales din 15 ianuarie încolo.

Mercur Retrograd, ameninţarea anului 2020. Zodiile care vor avea de suferit. Capricornul, pe listă

Berbecii au o lună extrem de bună în special la locul de muncă. Vor fi nişte coordonatori de nota zece pentru colegii lor şi vor fi invidiaţi de cei din jur pentru rezultate.

Au noroc la bani, iar în ianuarie nu vor mai pierde anumite trenuri căci vor fi atenţi, mult mai atenţi decât au fost până acum.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg