Celebrităţi care se laudă cu statutul de părinţi. Care sunt trucurile lor pentru creşterea copiilor?

1 8917cb258988663ec20104d2c2e1fb21 jpg jpeg

Îi vedem des la televizor sau în ziare şi, aparent, profesia lor pare că le ocupă tot timpul. Realitatea este, de fapt, alta - aceste vedete sunt topite după fii lor, iar meseria de părinte este tot ce şi-au putut dori. Să creşti un copil nu este deloc uşor, aşa că aceste celebrităţi au câteva sfaturi pentru toţi părinţii îngrijoraţi.

În ciuda faptului că sunt mari vedete internaţionale, aceşti părinţi celebri se confruntă cu aceleaşi provocări ale familiei, de zi cu zi, pe care le au şi oamenii obişnuiţi. De la a-ţi convinge copiii să mănânce multe legume, până a face faţă scutecelor murdare, chiar şi celebrităţile se confruntă cu o mulţime de probleme. Din fericire, mulţi părinţi celebri au devenit creativi şi au câteva trucuri pentru a face faţă tuturor provocărilor din viaţa lor şi din viaţa copiilor lor. Cum se descurcă: Mark Zuckerberg, Blake Lively, Hilary Duff, Melissa McCarthy şi Kristen Bell? 

Mark Zuckerberg, maestru la schimbat scutece

Cine s-ar fi gândit că până şi Mark Zuckerberg se confruntă cu problema scutecelor murdare? Fondatorul Facebook şi tată a două fiice nu se plânge şi chiar se poate lăuda cu un nou record când vine vorba de schimbatul scutecelor: „Sunt un tip competitiv, mi-am dorit să reuşesc şi am ajuns să schimb un scutec în 20 de secunde‟, a spus el. Potrivit lui Zuckerberg, secretul de a schimba un scutec atât de repede este ca scutecul murdar să alunece rapid sub cel nou.

Blake Lively pune accentul pe comunicare

Vedeta din Gossip Girl, mamă a trei copii, este foarte devotată când vine vorba de creşterea micuţilor ei. Blake Lively consideră că în creşterea copilului cel mai mult contează comunicarea între el şi părinte: „Cred că în orice casă există discuţii şi comentarii. Copiii pot face comentarii cu privire la ce ar fi putut face mai bine părinţi, de exemplu, ca atunci când eşti pretenţios cu privire la mâncarea de la restaurant. De aceea, comunicarea este foarte importantă în această relaţie, ca ei să înţeleagă tot‟, a spus Lively.

Hilary Duff, sfaturi pentru excursiile cu copiii

Hilary Duff se mândreşte cu statutul de mamă a trei copii şi nu ezită să ofere sfaturi importante părinţilor, pe reţelele de socializare. De exemplu, ea îi sfătuieşte pe toţi părinţii ca atunci când merg excursie cu cei mici să pună în bagaj multe haine suplimentare, pentru a fi pregătiţi de „exploziile‟ scutecelor: „Zburam la New York cu Luca, el avea o ţinută suplimentară, dar eu nu aveam. El era curat, eu nu. Aşa că de fiecare dată când mă pregătesc să plec într-o călătorie, îmi bag un tricou suplimentar în bagajul de mână‟, a spus ea.

Melissa McCarthy, nopţi albe pentru cei mici

Actriţă de comedie, scriitoare, producătoare, dar şi designer, Melissa McCarthy se poate mândri cu multe atribuţii, însă cea mai mândră este de statutul de mamă, pentru care face chiar şi nopţi albe, de dragul copiilor ei. Potrivit Brightside, Melissa a spus într-un interviu, că preferă să nu petreacă nopţile cu soţul ei, pentru a sta cu micuţii. Ea se transformă în „pasăre de noapte‟ şi îi veghează toată noaptea pentru ca aceştia să se odihnească corespunzător.

Kristen Bell, grijulie în trafic

Delta Bell Shepard şi Lincoln Bell Shepard sunt cele două fetiţe ale actriţei Kristen Bell, de care aceasta are grijă „ca de ochii din cap‟. Vedeta din „Veronica Mars‟ a mărturisit că foloseşte un truc genial atunci când fiicele sale coboară din maşină. Pentru a se asigura că fetiţele nu fug pe stradă şi stau aproape de maşină, ea le îndeamnă mereu să pună: „Mâinile pe cerc!‟ (cercul este capacul rezervorului): „Este ca o întrecere care mă ajută să îmi ţin fiicele în siguranţă atunci când scot bagajele din portbagaj‟, a scris ea pe Instagram.

Sursă foto: PinterestRecente

Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg