Celebrităţi prinse pe picior greşit. Jennifer Lopez şi Heidi Klum, printre vedetele care şi-au înşelat partenerii

1 jennifer lopez jpg jpeg

Oricât de perfecte pot părea vedetele de la Hollywood, ele nu reuşesc întotdeauna să fie pe măsura aşteptărilor şi sunt prinse, uneori, pe picior greşit. Vorbim despre celebrităţile care nu au trecut testul fidelităţii şi şi-au înşelat partenerii, când aceştia s-au aşteptat cel mai puţin.

Fie că este vorba de monotonie, de lipsă de interes, de incompatibilitate sau de lipsă de sentimente, atât unii bărbaţi, dar şi unele femei, găsesc diferite motive de a înşela. Cel mai probabil, asta s-a întâmplat şi în rândul celebrităţilor, care în momentul în care au fost prinse pe picior greşit, au apărut în paginile multor publicaţii importante, iar ştirile au făcut înconjurul lumii. Astăzi, ne reamintim de cazurile, care i-au surprins pe mulţi fani, care nu ar fi crezut niciodată că aceste vedete sunt capabile să îşi înşele partenerii. Iată care sunt vedetele „care au călcat strâmb‟! 

Jay-Z

Deşi are o familie frumoasă şi nimeni nu s-ar fi gândit că Beyonce ar putea fi înşelată, artistul Jay-Z a recunoscut în faţa tuturor că a călcat strâmb, după ce în presă s-a speculat că ar urma să divorţeze de artistă. Se pare că Jay-Z ar fi avut mai multe aventuri pe parcursul căsniciei, indifelităţi care au inspirat-o pe Beyonce să îşi lanseze albumul de succes „Lemonade‟. Piesele artistei vorbesc despre o femeie rănită de infidelitatea iubitului şi oferă detalii despre o altă femeie din viaţa lui, „Becky cea cu părul frumos‟.

Jennifer Lopez

Puţini ştiu că Jennifer Lopez a fost căsătorită cu coregraful Cris Judd, pe care l-a cunoscut la filmările videoclipului „Love Don't Cost a Thing‟. Din păcate, căsnicia celor doi a durat doar doi ani, din lipsă de compatibilitate. Totodată, gurile rele spun că motivul real al despărţirii ar fi fost faptul că J-Lo l-ar fi înşelat pe Cris cu Ben Affleck, actorul cu care Jennifer Lopez s-a împăcat, de curând, după despărţirea de Alex Rodriguez.

Heidi Klum

Supermodelul Heidi Klum a fost căsătorită cu cântăreţul Seal, în perioada 2005-2012. Căsătoria lor s-a încheiat, deoarece Seal a acuzat-o pe Klum pentru infidelitate. Se pare că supermodelul l-ar fi înşelat chiar cu garda ei de corp, în timp ce artistul se afla la concerte. Deşi iniţial ar fi negat că a călcat strâmb, după ce divorţul a fost finalizat, Klum a recunoscut că „s-ar fi văzut‟ cu garda ei de corp şi bărbatul ar fi ajutat-o să treacă mai uşor peste divorţ.

Arnold Schwarzenegger

În timpul căsniciei sale cu jurnalista Maria Shriver, actorul Arnold Schwarzenegger a fost surprins în repetate rânduri călcând strâmb. În anul 2011, s-a descoperit că acesta avea un fiu cu menajera lui, cu care ar fi avut o aventură de ani de zile, în perioada în care era căsătorit cu Shriver. Această întâmplare ar fi fost punctul decisiv pentru Maria Shriver, care i-a cerut divorţul lui Schwarzenegger, după ce i-ar fi iertat în repetate rânduri infidelităţile.

Ashton Kutcher

Relaţia dintre actorul Ashton Kutcher şi Demi Moore a început în anul 2003, iar cei doi s-au căsătorit doi ani mai târziu. Au fost împreună timp de 8 ani şi păreau cuplul perfect, însă diferenţa de vârstă de 15 ani şi-a spus în final cuvântul. În anul 2013, au apărut ştiri conform cărora Kutcher ar fi înşelat-o pe actriţă cu o tânără pe nume Sara Leal. Tânăra ar fi recunoscut că actorul ar fi avut o aventură cu Kutcher, iar Demi Moore ar fi divorţat imediat de la apariţia declaraţiilor. De asemenea, Kutcher ar fi avut în timpul căsniciei încă o aventură cu o tânără pe nume Brittney Jones.

Sursă foto: ShutterstockRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg