Cine au fost gemenii francezi mutilaţi de operaţiile estetice. Au avut origini nobile şi preocupări savante

1 shutterstock 140038678 jpg jpeg

Igor şi Grichka Bogdanoff (72 de ani) au fost renumiţi în Franţa pentru activitatea lor profesională, dar mai ales pentru obsesia lor pentru chirurgia estetică, fiind numiţi adesea Barbie Boys.

Igor şi Grichka Bogdanoff s-au remarcat în anii 1980 ca prezentatori şi producători TV ai unor emisiuni de ştiinţă. Cei doi au publicat o teză despre Bing Bang care a stârnit controverse în Franţa, cei doi fiind acuzaţi de impostură academică. Cei doi sunt autorii cărţii "Chipul lui Dumnezeu", în care caută răspunsuri la întrebările esenţiale legate de originea şi evoluţia Universului.  

Cei doi fraţi au origini nobile. Igor a fost însurat cu Contesa Ludmilla d'Oultremont, precum şi cu Amelie de Bourbon-Parma. Are şase urmaşi - cei mai tineri copii ai săi, Alexandre şi Constantin, provin din mariajul cu Amelie, cu care s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase organizate la Castelul Chambord. Un detaliu inedit: Amelie este fiica adoptivă a Prinţului Michel de Bourbon-Parma, fratele Reginei Ana a României. În schimb, Grichka nu a fost niciodată căsătorit şi nici nu are urmaşi.

Cândva, erau atrăgători

Fraţii Bogdanoff s-au aflat în centrul atenţiei pentru aspectul lor diform obţinut în urma intervenţiilor estetice, deşi au susţinut că suferă de acromegalie, afecţiune endocrină care are printre simptome mărirea trăsăturilor faciale.

Cei doi erau atrăgători şi râvniţi cândva, dar, în căutarea tinereţii pierdute au exagerat cu operaţiile estetice, devenind un exemplu de „aşa-nu”.

Igor şi Grichka Bogdanoff au recurs la implant de pomeţi şi bărbie şi la alte alte intervenţii care i-au transformat în personaje din filme horror.  Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg