Coafuri de mireasă. Ce se poartă în 2019

Coafuri de mireasă Ce se poartă în 2019 jpeg

Dacă te pregăteşti pentru nuntă, dar încă nu ştii exact ce look vei adopta, ţine cont de sfaturile hair stilişti. Iată ce coaduri de mierese se poartă în 2019.

“Naturaleţe, feminitate, romantism, simplitate, dar în acelaşi timp complexitate. Acesta este mixul perfect pentru coafurile de mireasă în anul 2019”, a declarat hairstylist-ul Adrian Perjovschi.

Aşadar, mireasa anului 2019 exprimă eleganţă, iar coaforii mizează pe naturaleţe, iar în unele cazuri, chiar şi pe o uşoară neglijenţă în imaginea miresei. De altfel, la fel de actuale rămân tot felul de cosiţe, bucle îngrijite în stil hollywood, aranjarile clasice şi coafurile boeme.

Înainte de alege o coafură pentru cea mai importantă zi din viaţa voastră, ţineţi cont de următoarele sfaturi:

 • Lungimea părului – aceste coafuri de nuntă 2019 trebuie alese în funcţie de lungimea părului pentru că pot exista coafuri care să nu poată fi realizate din părul pe care îl aveţi. De asemenea, o cantitate mult prea mare de păr poate face ca o anumită coafură să arate greoaie şi mult prea încărcată. 
 • Ţinuta – coafura pentru nuntă vine în completarea ţinutei, aşa că trebuie să alegeţi cu grijă elementele care o vor vor compune. Coafura trebuie să se potrivească cu rochia, să aibă aceleaşi detalii
 • Rezistenţa coafurii – aceste coafuri de nuntă 2019 pun mare preţ pe durabilitate, mai ales că nimeni nu îşi doreşte o coafură lăsată în ziua nunţii. Pentru a evita astfel de neplăceri trebuie să vă asiguraţi că părul vostru are textura potrivită pentru a susţine coafura aleasă.
 • Accesoriile – cele mai multe dintre mirese aleg să poarte o coafură accesorizată, lucru care va fi în trend şi în 2019. Accesoriile redau eleganţă acestor coafuri de nuntă 2019 şi le scot din anonimat. 
 • Florile – coafurile accesorizate cu flori vor fi foarte cerute în 2019 de către miresele îndrăzneţe şi romantice. Florile purtate în păr sunt de un rafinament extraordinar, astfel că în 2019 se vor purta foarte mult coroniţele din flori naturale

Despre mireasa anului 2019 am mai scris AICI. Descoperă ce se poartă în acest an şi în materie de machiaj.

Iată câteva idei de coafuri de mireasă la modă în 2019, de unde te poţi inspira:

Coafuri de mireasă pentru păr lung

Părul lung este cel mmai ofertant şi versatil. Poţi opta pentru un coc lejer sau să-l laşi desprins, accentul fiind pus pe accesorii. Totodată, o împletitură îţi va oferi un look natural, seducător.

Coafuri de mireasă 2019  cocuri par lung jpeg
Coafuri de mireasă 2019  flori in par jpeg
Coafuri de mireasă 2019  par lung jpeg

Coafuri de mireasă pentru păr mediu

Şi lungimea medie a părului oferă posibilităţi multiple pentru un hair stylist. Mireasa îşi poate permite practic orice coafură, inclusiv şi din cele pentru părul lung. Iată câteva idei de coafuri de mireasă pentru păr mediu:

Coafuri de mireasă 2019  idei par mediu jpeg
Coafuri de mireasă 2019  par mediu jpeg

Coafuri de mireasă pentru păr scurt

Părul scurt poate arăta foarte bine, graţie accesoriilor. Deşi coafurile de mireasă sunt limitate la părul scurt, buclele şi onduleurile oferă un look elegant.

Citeşte şi: Bobul scurt, tunsoarea anului 2019. Inspiră-te de la vedete!

Coafuri de mireasă 2019  idei par scurt jpeg
Coafuri de mireasă 2019  par scurt jpeg

Sursă: yve.ro, xmodax.com / Foto: pinterest.com



Recente

sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg