Concepţii greşite despre fiecare zodie în parte

1 76853 original jpg jpeg

Fiecare zodie are calităţile sale unice care au puterea de a-i atrage pe cei din jur. În acelaşi timp, oamenii pot înţelege greşit anumite comportamente, având tendinţa să pună etichete. Iată care concepţiile greşite despre fiecare zodie în parte!

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Oamenii pot crede că eşti nepăsătoare deoarece eşti foarte concentrată asupra lucrurilor pe care ţi le doreşti. Eşti dispusă să mergi până în pânzele albe atunci când ţi-ai pus ceva în minte şi nu te interesează părerea celor din jur. Iubeşti aventura şi consideri că viaţa este mult prea scurtă pentru a nu te bucura de fiecare clipă. Eşti o fire emoţională, însă acest lucru nu te împiedică să renunţi la preocupările tale.

Taur (20 aprilie-21 mai)

Eşti percepută adeseori ca fiind rece, distantă, dar adevărul este că eşti foarte selectivă cu cei pe care îi laşi să pătrundă în universul tău. Ai abilitatea de a iubi necondiţionat şi de a le oferi persoanelor apropiate afecţiune, însă trebuie să fii precaută ca să nu ajungi să fii rănită. Înainte de a merge la drum cu un partener asigură-te întâi că sentimentele sunt reciproce şi investiţi în egală măsură în relaţia voastră.

Gemeni (22 mai-21 iunie)

Un lucru greşit pe care îl pot gândi ceilalţi despre tine este din cauza faptului că eşti pasionată de o mulţime de lucruri, încât poţi părea nestatornică. Poţi să îţi schimbi frecvent preocupările, chiar şi serviciul, deoarece nu suporţi să te plafonezi şi îţi doreşti să evoluezi în permanenţă. Acest lucru nu înseamnă că nu apreciezi ce ai în prezent, dimpotrivă. Eşti recunoscătoare pentru tot ceea ce ai şi de-abia aştepţi să vezi ce urmează să se întâmple.

Rac (22 iunie-22 iulie)

La prima vedere poţi părea uşor de manipulat pentru că pentru că eşti dispusă să faci orice pentru cei pe care îi iubeşti. Eşti o fire extrem de iubitoare, dar în acelaşi timp găseşti puterea de a te detaşa cu uşurinţă de oamenii şi de obiceiurile care nu îţi sunt benefice. Într-o relaţie vei fi cea care oferă cel mai mult, dar şi prima care va pleca atunci când este momentul. Câteodată oamenii vor rămâne suprinşi de cât de repede poţi merge mai depare.

Leu (23 iulie-22 august)

Din cauza faptului că emani multă siguranţă de sine, oamenii vor crede că te descurci singură şi că nu ai nevoie de niciun fel de ajutor. Chiar dacă iubeşti independenţa şi îţi place să faci lucrurile pe cont propriu, asta nu înseamnă că nu îţi place să ţi se recunoască meritele şi să primeşti încurajări. În ciuda personalităţii tale puternice vei simţi nevoia de afecţiune şi de complimente din partea oamenilor, mai ales în momentele grele.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Pentru că pui cariera pe primul plan, de cele mai multe ori eşti percepută greşit ca fiind indiferentă în relaţiile cu ceilalţi. În timp ce ei se plâng de joburile lor şi încearcă să îşi echilibreze viaţa profesională, tu te bucuri de o carieră pe care singură ţi-ai ales-o şi ţi-ai construit-o. Totodată găseşti fericirea în lucrurile mici, dar care pentru tine au o semnificaţie importantă.

Balanţă (23 septembrie-22 octombrie)

Eşti probabil cea mai prietenoasă persoană din grup, încât oamenii ajung cu timpul să îţi ceară tot felul de lucruri, ştiind că nu îi poţi refuza. Iubeşti să ai o mulţime de prieteni şi tânjeşti să le sari în ajutor, de aceea cauţi la orice pas oportunităţi în care poţi fi de folos. Ai grijă să faci distincţia dintre cei care au nevoie cu adevărat de tine şi cei care profită de bunătatea ta. Câteodată este nevoie să te detaşezi şi să ai grijă şi de tine.

Scorpion (23 octombrie-22 noiembrie)

Oamenii pot crede că eşti o rocă tare care nu poate fi rănită cu uşurinţă. Însă acest lucru nu este adevărat, căci în realitate eşti sensibilă, chiar dacă nu obişnuieşti să îţi arăţi această latură. Preferi să pari stăpână pe situaţie, chiar şi în momentele de slăbiciune pentru că nu îţi place să fii compătimită. Indiferent de ceea ce simţi în interiorul tău, tu vei arăta mereu că eşti încrezătoare şi puternică şi îţi vei deschide sufletul doar în faţa celor care ţi-au câştigat încrederea.

Săgetător (23 noiembrie-21 decembrie)

Datorită personalităţii tale foarte bine conturate, uneori poţi fi percepută drept o persoană căreia nu îi place să urmeze reguli, ci mai degrabă preferi să îţi faci propriile reguli. Nu îţi place să pui etichete şi vrei să cercetezi lucrurile amănunţit pentru a descoperi ceea ce alţii nu pot percepe. În momentul în care cineva te încadrează într-o categorie, reacţia ta va fi aceea de a îi demonta pe loc părerea şi de a-i demonstra exact contrariul.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

Ai aspiraţii înalte şi aştepţi acelaşi lucru şi din partea celorlaţi. Din acest motiv oamenii pot crede că obişnuieşti să critici şi că eşti mereu nemulţumită. În realitate, oferi ceea ce e mai bun şi de aceea ţi se pare firesc să vină înspre tine doar oameni şi întâmplări pozitive. Când persoanele apropiate te dezamăgesc, uiţi cu uşurinţă tot. Cu toate acestea, preferi compania oamenilor care împărtăşesc aceleaşi pasiuni şi care scot la suprafaţă ceea ce e mai bun în tine.

Vărsător (21 ianuarie-18 februarie)

Eşti percepută des ca fiind o persoană rece din cauză că nu eşti o persoană care îşi arată uşor emoţiile, ceea ce este total greşit. Ai capacitatea de a iubi necondiţionat şi de a manifesta afecţiune pentru cei din jur, dar preferi să fii discretă din dorinţa de a nu deranja pe nimeni. Când ajungi să ţii la cineva eşti destul de precaută în a-ţi arăta sentimentele şi preferi mai degrabă să le ascunzi.

Peşti (19 februarie-20 martie)

Eşti destul de rezervată în a te arăta oamenilor pe care nu îi cunoşti, iar ei vor avea tendinţa să te perceapă ca fiind slabă şi uşor de manipulat. Chiar dacă îţi face probleme, vei evita să te plângi, ba mai mult, nu vei scoate nici măcar o vorbă. Acest lucru nu înseamnă că vei accepta orice tip de comportament, însă vei alege să fii diplomată. Te comporţi cu ceilalţi cu respect şi rareori renunţi la calmul care te caracterizează.



Recente

Caline Dion  foto   Instagram jpg
MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg