Concert de Anul Nou la Bucureşti

1 spanishnight a1 nosponsors jpg jpeg

Symphactory Orchestra revine pe o scenă bucureşteană, de această dată în ritmurile incandescente, senzuale şi pline de energie ale muzicii de inspiraţie spaniolă.

Sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare, orchestra va susţine Concertul Extraordinar de Anul Nou 2020, aflat la a şasea ediţie. Organizat de Fundaţia „Calea Victoriei“, seara muzicală va avea loc la Sala Radio, în data de 7 ianuarie, ora 19.00.

Una dintre cele mai tinere şi mai dinamice orchestre din România, Symphactory Orchestra a fost fondată în februarie 2012, impresionând la fiecare apariţie cu programe inedite şi performanţe de excepţie. Concertul de Anul Nou 2020 îl va avea ca invitat special pe bas-baritonul Zoltan Nagy, artist cu o carieră internaţională impresionantă. Baritonul clujean este unul dintre cei mai apreciaţi artişti lirici români, la nivel mondial. La 35 de ani, Nagy a cucerit scenele unora dintre cele mai renumite teatre şi opere ale lumii, inclusiv Teatrul Bolshoi din Moscova, Opera din Hamburg, Filarmonica din Singapore şi Opera din Bilbao.

Concertul din 7 ianuarie, care deschide sezonul muzical bucureştean, va fi plin de magie, în program fiind Boléro-ul lui Maurice Ravel, dar şi lucrări de Rimski-Korsakov, Emmanuel Chabrier, Manuel de Falla, Gerónimo Giménez şi Carlos Gardel.

Biletele se pot cumpăra prin reţeaua Eventim sau din magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărtureşti şi Humanitas sau din benzinăriile OMV. Preţul acestora este de 95 lei, 125 lei sau 150 lei.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg