Crina Abrudan, siluetă impecabilă la 43 de ani. Cum reuşeşte să aibă un corp tonifiat fără sport şi fără diete

1 crina abrudan tratamente noblezza 6 jpg jpeg

Vedeta Crina Abrudan este admirată pentru forma fizică excelentă pe care o afişează cu mândrie în fotografiile realizate în vacanţă. Mulţi se întreabă cum reuşeşte să aibă un corp tonifiat şi o talie ca trasă prin inel, în condiţiile în care a declarat, în mai multe rânduri, că nu este adepta dietelor şi nici a sportului zilnic. Iată care este secretul ei!

Crina deţine câteva secrete pe care le dezvăluie acum, odată cu participarea la emisiunea de televiziune „Splash, vedete la apă‟, de la Antena 1: apelează la anumite tratamente foarte eficiente care o ajută să scape aproape instant de depunerile adipoase şi de celulită, dar şi pentru a avea un ten curat, fără imperfecţiuni, întinerit, chiar şi după ce se expune atât de mult la soare.

„Eu nu sunt adepta dietelor stricte şi nici nu merg foarte des la sală. Chiar îmi plac şi cartofii prăjiţi şi tot felul de preparate de tip fast food. Pot spune că sunt o norocoasă pentru că, până la această vârstă, nu am avut probleme de greutate. Am o moştenire genetică bună, însă, şi aşa, am nevoie să întreţin pielea şi silueta. Pentru corp merg frecvent la clinica Noblezza din Bucureşti pentru a urma şediţe de Velashape III. Este tratamentul care preîntâpină şi tratează celulita şi remodelează instant corpul, acolo unde ai nevoie. Dacă sunt probleme la coapse, lucrăm acolo şi gata! Dacă vrem talie mai subţire, lucrăm acolo. Velashape e cel mai eficient de pe piaţă. Apoi, eu stau foarte mult la soare şi, normal, tenul are nevoie de şi mai multă îngrijire. Cremele nu sunt de ajuns, aşa că e nevoie să urmăm ceva profesional. Tot aşa, merg la Noblezza unde îmi curăţ profund pielea şi o hidratez maxim cu Hydrafacial, după care fac Intraceuticals, infuzie de acid hialuronic şi alte substanţe benefice, fără injecţii. Este ceea ce mă ajută să reechilibrez starea de sănătate a tenului‟, declară Crina Abrudan.

Hydrafacial, tratamentul urmat şi de Beyonce

„Crina are o moştenire genetică foarte bună, însă, chiar şi aşa, pielea trebuie întreţinută cu mare atenţie. Indiferent de vârstă, e nevoie preîntâmpinăm sau tratăm semnele înaintării în vârstă sau efectele soarelui şi ale poluării. La nivelul siluetei, Crina are nevoie doar să tonifieze şi să preîntâmpine apariţia celulitei, iar acest lucru l-a obţinut uşor cu Velashape. La nivelul tenului, pentru că îi place să se expună mult la soare, are nevoie de curăţare şi hidratare intensă cu Hydrafacial, dar şi fermitate şi rejuvenare, fără injecţii, doar cu Intraceuticals, prin infuzie de acid hialuronic cu ajutorul oxigenului hiperbaric. Rezultatele obţinute de Crina sunt foarte bune şi abia aşteptăm să le admirăm în emisiunea la care concurează‟, declară Andreea Suciu, specialist în industria de frumuseţe.

Hydrafacial este tratamentul pe care îl urmează mari vedete internaţionale, precum: Jennifer Lopez, Beyonce, Britney Spears, Kate Winslet sau Paris Hilton. De ce este atât de special? 

Ce presupun aceste tratamente „minune‟

Hydrafacial este singura tehnologie de hidrodermoabraziune care îmbină armonios curăţarea, exfolierea, extracţia şi hidratarea. Hydrafacial înlocuieşte tratamentele tradiţionale de extracţie şi curăţare a tenului, oferind o nouă experienţă pacienţilor. Este o procedură non-invazivă, care este adecvată pentru orice tip de ten şi nu implică timp de recuperare. Tratamentul ideal dacă se doreşte un ten curat, strălucitor, fără puncte negre, coşuri şi exces de sebum.

Intraceuticals, tratamentul cunoscut în lume şi sub numele de „Oxigen Facial‟, oferă o rejuvenare instantanee tenului şi o hidratare intensivă cu ajutorul oxigenului hiperbaric, fiind singura soluţie de a introduce acid hialuronic în derm, non-invazivă şi fără timp de recuperare. Tratamentul foloseşte puterea oxigenului hiperbaric pentru a introduce în dermul profund un cocktail de acid hialuronic, vitamine, antioxidanţi, colagen şi ceai verde, care acţionează din interior pentru a oferi o piele strălucitoare la exterior.

VelaShape III este un tratament non-invaziv şi fără timp de recuperare care remodelează corpul şi tratează celulita şi previne apariţia ei. Oferă rezultate fără precedent întrucât combină 4 tratamente simultan: radiofrecvenţa bipolară, infraroşu, vacuum pulsat şi masajul cu role mecanice. Rezultatele se obţin cu un număr mai mic de şedinţe faţă de alte tratamente. Recente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg