Cum a reuşit Jim Carrey să învingă depresia

1 646x404 jpg jpeg

Cunoscut din numeroasele roluri de comedie, Jim Carrey a avut câteva drame personale care l-au marcat şi care i-au adâncit depresia. În prezent, a declarat că a reuşit să o depăşească.

Născut în 1962 în Ontario, Jim Carrey a cunoscut popularitatea după ce s-a mutat în SUA, în 1980. Filmul care l-a consacrat a fost „Ace Ventura, detectivu’ lu' Peşte”. Comedia a fost un succes comercial, însă critica de specialitate l-a „răsplătit” cu un premiu Zmeura de Aur. Deşi s-a consacrat cu comedii, Jim Carrey a demonstrat că poate juca şi în drame. Un exemplu în acest sens este rolul din „Omul din Lună”, în care a interpretat rolul Andy Kaufman, comic celebru al anilor 70.

„Uneori reuşesc să fiu fericit”

Jim Carrey a vorbit prima dată în 2004, pentru CBS News, despre depresia de care suferea încă din anii 1990. Atunci, amintea de „suişurile şi coborâşurile” din viaţa sa. Unele drame din viaţa sa i-au alimementat stările depresive. De pildă, în 2015, actorul american o fost judecat pentru uciderea din culpă a fostei sale iubite, Cathriona White, mama şi fostul soţ al acesteia acuzându-l că i-ar fi procurat medicamentele pe care tânăra le-a folosit pentru a se sinucide. Cathriona a lăsat un bilet de adio, motivându-şi gestul şi cerându-i iertare actorului canadian. Cei doi şi-au început relaţia în 2012, însă s-au despărţit după doar câteva luni, iar în primăvara anului 2015 au reluat legătura.

Jim Carrey a fost căsătorit de două ori. De asemenea, fost logodit cu Renee Zellweger şi a avut o relaţie de cinci ani cu Jenny McCarthy, cu care are un fiu.

În 2017, Carrey a vorbit din nou despre depresie, dezvăluind că a învins-o şi că „reuşeşte uneori să fie fericit”. „În acest moment, nu sufăr de depresie. Nu experimentez stările depresiei. Am suferit de depresie mulţi ani, dar acum, când vine ploaia, plouă, dar se şi opreşte. Nu rămâne atât de mult timp încât să mă scufunde şi să mă înece“, a declarat Jim Carrey.

Actorul a urmat tratament medicamentos cu Prozac şi a apelat inclusiv la acupunctură. De asemenea, a luat suplimente cu tirozină şi hidroxitriptofan, substanţe importante pentru organism, carenţa lor fiind responsabilă de stările depresive. Carrrey a recunoscut că a reuşit să combată depresia şi cu ajutorul rolurilor pe care le-a interpretat, în care s-a implicat în profunzime. De asemenea, mizează pe un stil de viaţă echilibrat, pe consumul unor alimente sănătoase şi îşi impune să gândească pozitiv în orice situaţie critică.Recente

Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Victoria Beckham jpg
Elvis Presley
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg