Cum s-au cunoscut celebrităţile. La prima întâlnire, Alexis a impresionat-o pe Serena, dând dovadă de curaj în faţa unui şobolan

2 shutterstock 1077799853 jpg jpeg

Prima întrebare pe care i-o adresezi unul nou cuplu de îndrăgostiţi este „cum v-aţi cunoscut?‟. Este fascinant să ştii cum şi-au dat seama doi oameni că sunt făcuţi unul pentru celălalt. Aceste vedete au ce să răspundă la această întrebare, începutul poveştii lor de dragoste fiind chiar interesant.

În timp ce multe cupluri de vedete s-au văzut pentru prima oară pe platourile de filmări şi şi-au întâlnit viitorii parteneri într-un mediu destul de populat, altele nici măcar nu au fost nevoite să îşi părăsească propria locuinţă pentru a-şi întâlni jumătatea. De la Serena Williams şi Alexis Ohanian, la George şi Amal Clooney, am adunat cele mai iubite cupluri de vedete din lume, care şi-au început povestea de dragoste în cel mai frumos mod.

Chrissy Taigen şi John Legend

Cu un aspect aproape perfect, Chrissy Taigen l-a impresionat din prima pe cântăreţul John Legend, când l-a întâlnit pentru prima oară în platoul de televiziune, locul în care ea lucra. Însă nici John Legend nu i-a fost indiferent realizatoarei de televiziune, care a fost impresionată de faptul că artistul ştia să îşi calce singur hainele: „Am intrat în dressing-ul lui John, iar el îşi călca hainele. L-am întrebat dacă el chiar face asta şi el a spus: bineînţeles! Atunci i-am dat o îmbrăţişare‟, şi-a amintit Chrissy. Cei doi sunt căsătoriţi de 8 ani de zile şi au împreună 2 copii.

Serena Williams şi Alexis Ohanian

Cofondatorul Reddit, Alexis Ohanian şi jucătoarea de tenis, Serena Williams, s-au întâlnit la Roma, într-un peisaj superb. Cei doi se aflau la o cafenea, timp în care asistentul lui Williams i-a spus lui Alexis Ohanian că sub masa lui se află un şobolan. Acesta a fost indiferent şi i-a răspuns asistenului că el este din Brooklyn, unde vede mereu şobolani, aşa că nu este impresionat sau speriat. A făcut o impresie bună cu vitejia lui în faţa Serenei, cei doi fiind căsătoriţi din anul 2017 şi având împreună un copil, pe Alexis Olympia Ohanian Jr.

Kate Winslet şi Edward Abel Smith

Modul în care vedeta din Titanic, Kate Winslet, şi-a cunoscut soţul, chiar ar putea face parte dintr-o scenă a unui film. În 2011, Kate şi omul de afaceri, Edward Abel Smith, se aflau în casa milionarului Richard Branson. Locuinţa a fost lovită de un fulger, iar un incendiu devastator a izbucnit: „L-am întâlnit pe soţul meu în timpul unui incediu. El a fost singurul tip care a avut o torţă imensă în mână şi m-am îndreptat spre el. Mi-am spus: mă duc după acest tip şi, la final, m-am căsătorit cu el‟, a spus actriţa, potrivit brightside.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher

Multe cupluri de la Hollywood s-au cunoscut pe platourile de filmări, însă primul sărut al Milei Kunis a fost chiar cu Ashton Kutcher, bărbatul cu care astăzi este căsătorită. Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în anul 1998, când au jucat împreună în serialul „That 70’s Show‟. Mila avea pe atunci doar 14 ani, iar Ashton 20 de ani. Deşi nu au început o relaţie de pe atunci, destinul i-a adus din nou împreună la câţiva ani distanţă şi astăzi sunt de nedespărţit.

George şi Amal Clooney

George Clooney a fost destul de norocos la capitolul dragoste. El nu a fost nevoit nici măcar să îşi părăsească locuinţa pentru a-şi întâlni iubirea vieţii sale: „Am primit un telefon de la agentul meu, care mi-a spus că a întâlnit-o pe femeia, care va veni la mine acasă, de care eu mă voi îndrăgosti şi cu care mă voi căsători‟, şi-a amintit actorul. Se pare că agentul a avut dreptate, cei doi sunt căsătoriţi din anul 2014 şi au împreună doi copii, pe Alexander Clooney şi pe Ella Clooney.

Sursă foto: Shutterstock