Cum să îţi decolorezi corect părul acasă

1 tipa loncolor jpg jpeg

Inima îţi bate în piept de nerăbdare şi în fiecare dimineaţă te trezeşti cu o stare de încântare. E clar ca bună ziua. A venit acel moment în viaţa ta când îţi doreşti o schimbare. Şi ce altă schimbare ar putea să te pună într-o lumină mai bună decât până acum dacă nu o nouă culoare a părului?

În plus, decolorarea nuanţei este cea mai rapidă cale spre o perspectivă mult mai strălucitoare a vieţii tale. Nu ştii de unde să începi? Uite cum trebuie să procedezi.

Pregăteşte-te de decolorare

Lucrurile pe care le faci chiar cu câteva luni înainte de ziua decolorării pot influenţa extrem de mult rezultatele spectaculoase. Din moment ce decolorarea presupune un tratament destul de stresant la nivelul firului de păr, e important ca părul să fie într-o condiţie cât mai bună în timpul acestuia.

Astfel, cu două sau chiar mai multe săptămâni înaintea procesului de decolorare, e indicat să urmezi o îngrjire destul de profundă a podoabei tale capilare. Dacă părul tău este deobicei uscat şi tern, cu atât mai multă atenţie trebuie să dedici pregătirii părului înainte de a-ţi decolora corect părul acasă.

În acest sens, anulează toate procedurile de colorare a părului cu cel puţin trei luni înainte. De asemenea, pune pe pauză folosirea aparatelor de aranjare a părului pe bază de temperaturi ridicate. Introdu în rutina de îngrijire a părului şi un balsam extra hidratant.

Un alt pas important de predecolorare este testarea amestecului decolorant pe o şuviţă de păr. Alege un loc ascuns privirilor şi fii atentă la durata necesară pentru a ajunge la nuanţa pe care ţi-o doreşti. Vei aplica acelaşi timp de acţionare în ziua decolorării.

Lista de accesorii esenţiale

Ziua cea mare se apropie, însă ai nevoie de accesoriile şi instrumentele esenţiale lângă tine. Iată ce trebuie să aduni pentru o decolorare corectă a părului acasă:

  • Un set de decolorare a părului;
  • Pensulă de vopsea;
  • Cleme;
  • Mănuşi de unică folosinţă;
  • Bol;
  • Un prosop vechi sau o cârpă de pus pe umeri.

Pentru decolorare păr, ai nevoie de un set complet, care să conţină atât crema decolorantă cât şi crema oxidantă. Mai mult, asigură-te că setul conţine şi instrucţiunile de folosire pe care trebuie să le citeşti pe îndelete.

Cum să te decolorezi acasă

Începe procesul de decolorare a părului cu o pauză - o pauză de la spălarea părului care să dureze în jur de două sau trei zile. Alege-ţi spaţiul de lucru astfel încât să fie bine ventilat. În acest spaţiu, mai ai nevoie de o masă pe care să-ţi aranjezi toate instrumentele necesare şi o oglindă.

Iată ce paşi trebuie să urmezi pentru o decolorare a părului ca la carte:

Aceştia sunt, pe larg, paşii necesari pentru a obţine nuanţa de blond la care visezi. Un truc recomandat de specialiţii în coloristică te instruieşte să aplici decolorantul începând de la vârfuri în sus. Această porţiune are nevoie de mai mult timp de acţionare decât cea din apropierea scalpului. Astfel vei putea obţine o nuanţă uniformă, aşa cum ţi-o doreşti.



Recente

Kourtney Kardashian însărcinată  Instagram jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Heather Locklear, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 171763271 jpg
Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg