Cum să te iubeşti mai mult în funcţie de zodie

1 75563 original jpg jpeg

Poate ţi s-a întâmplat, măcar o dată, să fii nemulţumită de modul în care arăţi şi să ai tendinţa să vezi numai imperfecţiuni. Pe termen lung, acest obicei îţi poate face mai mult rău decât bine, de aceea e bine să înveţi cum să te iubeşti şi să te autoapreciezi, în funcţie de semnul tău zodiacal.

Semne de Foc: Berbec, Leu, Săgetător

Dacă te-ai născut într-una din aceste zodii înseamnă că eşti o fire impulsivă, extrem de competitivă şi ai tendinţa să te compari mereu cu alţii. Automat, îţi compari şi trupul, iar acest lucru îţi poate genera frustrări. Tu nu ai nevoie de cineva care să îţi spună cât de bine arăţi sau ce frumoasă eşti! Corpul tău funcţionează ca un dispozitiv ultramodern, pe care dacă îl vei programa să respecte un regim de viaţă echilibrat, va pune regulile în aplicare. E bine să practici un sport intens, care să te elibereze de energiile negative şi stresul de peste zi.

Semne de Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn

Nativii semnelor de Pământ îşi iubesc corpul atunci când mănâncă sănătos şi sunt împăcaţi din punct de vedere emoţional. Dacă eşti semn de Pământ, alege să practici yoga, să meditezi şi să încerci să îţi descoperi laturile pozitive ale firii tale. De asemenea, nu ezita să îţi acorzi câteva momente de respiro, acele mici plăceri care să te facă să te simţi împlinită: poate un masaj relaxant, o baie cu spumă sau să savurezi unul dintre ceaiurile tale preferate.

Semne de Aer: Gemeni, Balanţă, Vărsător

Visători şi idealişti, nativii semnelor de Aer uită, din când în când, să aibă grijă de trupul lor şi preferă să se axeze doar pe gândire. E bine ca atunci când nu se simt bine în pielea lor, să încerce un lucru nou, o experienţă pe care nu au mai trăit-o. Spre exemplu, cei care nu ştiu să danseze ar putea lua lecţii de dans sau cei care vor să îşi înfrângă o teamă, s-ar distra de minune cu parapanta. Întrucât au tendinţa să fie persoane sedentare, orice sport care îi pune în mişcare le face bine.

Semne de Apă: Rac, Scorpion, Peşti

Atât de sentimentali...şi totuşi preferă să îi iubească pe alţii în locul lor. Nativii semnelor de Apă au tendinţa, de cele mai multe ori, să îi pună pe ceilalţi pe primul loc şi sunt în stare de sacrificii măreţe pentru persoana iubită. Lucru care nu e întotdeauna apreciat. Pentru ca să nu sufere, aceştia ar trebui să petreacă mai mult timp cu ei înşişi, să observe ce anume le face plăcere şi cum îşi pot îmbunătăţi stilul de viaţă. Cel mai uşor e să pornească de la o alimentaţie sănătoasă şi multă odihnă şi poate chiar să ajungă să se relaxe cu ajutorul înnotului sau al scufundărilor.

Sursă foto: www.chakracenter.orgRecente

WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg