Cum să-ţi menţii silueta în funcţie de zodie

1 69129 original jpg jpeg

Ai observat şi tu cum anumite diete par uşoare? La început, kilogramele dispar ca prin minune, însă, cu cât trece mai mult timp, cu atât constaţi că lupta nu este aşa de facilă pe cât părea la început. Află cum energia zodiei tale îţi poate uşura eforturile!

Semnelede foc (Berbec,Leu,Săgetator)

Nimic nu te poate opri atunci când vine vorba de o provocare! Îţi stabileşti nişte repere şi nu te laşi până nu le duci la bun sfârşit. Cele mai mari provocări pentru tine le reprezintă mesele luate în oraş şi bufetul suedez,atunci când mergi la anumite petreceri.

Şi tu ştii că nu eşti genul care să stea în casă;ţie îţi plac reuniunile,şi tocmai de aceea,câteodată uiţi de dieta ta. Pentru asta,stabileşte în avans un plan de bătaie şi ţine-te de el. Nu mânca după o anumită oră şi ţine-te departe de gustările pline de carbohidraţi,de sosuri sau de mâncărurile bogate în grăsimi.

Semnele de pământ (Taur,Fecioară,Capricorn)

Cauţi întotdeauna să fii politicoasă,însă atunci când vine vorba de dieta ta,poate fi greu să mulţumeşti pe toată lumea. Ce trebuie să faci? Nu lăsa emoţiile să te domine în momentele cheie,favorizând astfel alegerile tale alimentare mai puţin potrivite.

Cu alte cuvinte,de ziua cuiva,acea felie de tort de ciocolată te va sabota cu fix 300 de calorii,iar îngheţata de duminică din parc,reprezintă cam 300-400 de calorii. Concentrează-te pe obiectivul tău,pentru a putea pierde în greutate şi lasă-te ispitită mai rar. Astfel,vei reuşi să slăbeşti,fără să depui prea mult efort.

Semnele de aer (Gemeni,Balanţă şi Vărsător)

Eşti renumită pentru perseverenţă şi disciplină,iar când vine vorba de diete,ai tendinţa să fii un pic prea dură cu tine. În încercarea de a atinge perfecţiunea se poate ajunge la anumite frustrări,deci ai mare grijă.

Secretul este să nu-ţi mai impui singură atât de multe reguli. Dă-ţi voie la o un mic răsfăţ culinar în fiecare zi,însă cu o limită.

Semnele de apă (Rac,Scorpion,Peşti)

Ce se întâmplă cu semnele de apă atunci când vine vorba de chestiuni importante? Se aruncă cu capul înainte,deoarece emoţiile lor cele mai profunde sunt cele care le alimentează de fapt foamea!

Ai tendinţa să-ţi respecţi cu sfinţenie dieta,cu excepţia cazului când sentimentele pun stăpânire pe tine. Pentru a scăpa de kilograme,începe prin a-ţi conştientiza sentimentele şi astfel,nu vei mai ajunge să mănânci din cauza lor.Recente

zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg