10 trucuri pentru a prelungi vara

1 47793 original jpg jpeg

Reîntoarcerea la activităţile obişnuite este mai uşor de suportat dacă faci o schimbare. După zilele fierbinţi de vară, ai face orice să nu te mai întorci în vâltoare oraşului, dar nu şi dacă iei vacanţa cu tine. Ai zece moduri prin care poţi face asta. 1 - Un păr superb ca la început

Primul vizat este părul. Odată ajunsă acasă,vei fi nemulţumită de uscăciunea lui. Era destul de greu să reziste la soarele arzător al verii. L-ai vrea la fel ca început,moale ca mătasea la atingere. Nici să nu gândeşti să-l tunzi! Mai bine ai căuta o mască pentru a-l regenera. Acţionează în numai trei minute,hrăneşte părul şi-l face uşor de descurcat. Nu va mai fi aspru şi tern. 2-Menţine-ţi bronzul mai mult

Ai vrea să dureze la nesfărşit nuanţa aurie a pielii tale,atât de frumoasă şi obţinută cu greutate. Chiar o eternitate nu e posibil,dar poţi apela la câteva trucuri pentru a te bucura de ea mai mult timp. La duşul de fiecare zi,nu folosi apa prea fierbinte care usucă pielea sau exfloliantul pentru corp şi nici nu insista să freci pielea prea mult cu buretele de baie. Nu uita de loţiunea hidratantă pentru corp! Va ajuta pielea să nu se exfolieze în exces. De asemenea,pentru epilat,e bine să recurgi la creme epilatoare sau la un epilator.

Nu sta în casă în timpul liber. Se poate să te fi oboist călătoriile verii,dar dacă te rezumi doar la traseul casa şi serviciu,sigur vei fi demoralizată de venirea toamnei. Aşa că ieşi la plimbare şi fă mişcare în aer liber acum cât zilele sunt încă însorite! Menţine-ti corpul tonifiat mergând pe jos,. În felul ăsta te vei bucura şi de schimbările frumoase ale toamnei,de frunzele şi de culorile ei.

În vacanţă ai avut destulă vreme pentru a putea lua micul dejun în linişte. Acum,odată întoarsă în vâltoarea treburilor cotidiene,nu renunţa la acest bun obicei! Trezeşte-te cu 15 minute mai devreme. Va fi dificil la început,dar vei începe ziua cu dreptul. Include şi 2-3 morcovi! Conţin betacaroten şi te ajută să-ţi păstrezi bronzul.

Dacă vacanţa s-a sfârşit,dar tot mai ai energie pentru a călători,nu te întrista! Foloseşte sfârşiturile de săptămână şi prefă-le în mici vacanţe,mergând la munte sau într-un oraş pe care îţi doreai de mult să-l vizitezi. Nici n-ai nevoie de foarte mulţi bani dacă ai un prieten sau o rudă care te poate găzdui acolo sau dacă iei ceva de mâncare la tine.

6-Răsfăţ la tine acasă

Serile după serviciu,le poţi transforma în clipe de relaxare. O baie cu spumă sau cu sare de baie cu arome calmante de lavandă,salcâm sau valeriană te va face să te simţi răsfăţată ca într-o vacanţă.

7-Lectură plăcută

Dacă în concediu puteai citi ore în şir fără oprire,nu înseamnă că odată întoarsă acasă nu poţi continua să te bucuri de cărţile tale favorite. Foloseşte timpul în care călătoreşti către serviciul şi serile,înainte de culcare,pentru a te relaxa cu o carte bună!

Păstrează acelaşi parfum îmbietor care te-a însoţit vara peste tot în vacanţa ta. Îţi va aminti de locurile frumoase unde te-ai simţit minunat. Retrăieşte clipele petrecute departe de casă!

9-Nu uita de picioare!

Ai profitat de fiecare petic de nisip sau de iarbă pentru a sta desculţă şi a simţi natura. Continuă masajul relaxant al nisipului şi acasă. Şi,cum vei reveni la pantofii cu toc şi la încălţămintea care va încorseta iarăşi picioarele,în unele seri îţi poţi face timp pentru un gomaj,apoi un masaj calmant. La final,foloseşte o cremă pentru picioare!

10-Rămâi alături de prieteni!

Dacă ţi-ai petrecut concediul cu prietenii,nu uita de ei până la anul sau până de sărbători. Plănuiţi noi ieşiri în oraş şi excursii! În felul ăsta veţi menţine o relaţie mai apropiată şi veţi avea parte mereu de momente de relaxare care vă vor da mai multă energie pentru activităţile zilnice.Recente

Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg