5 trucuri ca să începi ziua bine

1 46660 original jpg jpeg

Se spune că o zi bună începe de dimineaţă. Chiar dacă te-ai trezit cu faţa la cearceaf, încearcă următoarele trucuri şi zâmbeşte zilei care începe.

Pe aceeaşi temă:

Fii în formă toamnă asta!

O zi pentru frumuseţea ta

Ceasul ţârâie exasperant,vremea te îmbie la somn,iar tu îţi tragi nervoasă plapuma peste cap. Ce bine ar fi dacă ai mai putea să moţăi vreo câteva minute... Îţi faci un calcul rapid şi realizezi că trebuie să o iei cât mai repede de la capăt cu activităţile de peste zi. Aşa că este cazul să recurgi la câteva „strategii minune”,care să te binedispună de dimineaţă.

Adoptă o atitudine pozitivă

Trezeşte-te mai devreme ca să ai timp să te dezmeticeşti şi nu te stresa gândindu-te câte ai de făcut. Propune-ţi să treci cu bine peste încercările zilei şi să nu iei întâmplările mărunte prea în serios. O atitudine optimistă te ajută să-ţi rezolvi mai uşor problemele.

Răsfaţă-te de dimineaţă

Ai lucruri mai importante de făcut decât să te întrebi dimineaţa,când te uiţi în oglindă,dacă ţi se vede celulita sau coşul de pe nas. Lasă complexele şi inhibiţiile deoparte. De dimineaţă,răsfaţă-te cu un duş revigorant,folosind un gel cu parfum de citrice,ginseng sau ceai verde. Pune-ţi circulaţia sângelui în mişcare şi masează-te energic cu o mănuşă sau o perie de corp exfoliantă.

Mănâncă sănătos

Pentru a avea o dimineaţă fabuloasă este indicat un mic dejunplin de vitamine. În meniu poţi să incluzi suc de portocale proaspăt stors,un bol de cereale cu lapte dregresat,o pătrăţică de ciocolată sau o delicioasă tartă cu fructe. Ascultă un post de radio sau muzica preferată,deoarece te vor face să te simţi energică la începutul zilei.

Umorul,eficient când eşti supărată

Acordă-ţi timp să-ţi alegi hainele şi aranjează-te diferit faţă de obicei. Astfel o să fii mai încrezătoare şi mai energică. Începe ziua cu o ceaşcă de ceai sau cafea pe gustul tău şi spune-ţi că va fi o zi frumoasă,orice s-ar întâmpla. Dacă reuşeti să-ţi controlezi sentimentele şi nu laşi nimic să te afecteze,atunci sunt multe şanse ca ziua să fie una perfectă. Aminteşte-ţi să zâmbeşti şi să ai simţul umorului. Având această atitudine,poţi face faţă mult mai uşor supărărilor de peste zi.

Organizează-ţi activităţile

Treci printr-o adevărată „aventură” ca să ajungi la serviciu. Aglomeraţia din mijloacele de transport,cozile infernale la semafor şi claxoanele,ei bine,parcă totul pare menit să te enerveze. Profită de aceste „pauze” pentru a-ţi face ordine în gânduri şi fă olistăcu toate lucrurile pe care le ai de făcut în acea zi. Un plan bine pus la punct te linişteşte şi-ţi dă satisfacţia că ţi-ai pus lucrurile în ordine.Recente

Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg