Ai litera X în palmă? Vei avea un destin măreţ!

1 74617 original jpg jpeg

Doar 3% din din populaţia lumii are litera X marcată în palmă. Află de ce este este atât de rară şi ce semnificaţie are!

O ştiinţă veche

Bazându-ne pe cunoştinţele predecesorilor noştri care citeau în palmă,ştim că liniile din palmă sunt asociate cu personalitatea noastră şi oferă indicii asupra carierei,vieţii,căsătoriei şi sănătăţii. Primii care au citit viitorul în palmăau fost indienii,cu mii de ani în urmă,iar de acolo metoda s-a răspândit în China,Tibet,Egipt,Persia şi vechea Grecie. În Grecia ea a fost aprofundată de Anaxagoras,un filosof al vremii,iar mai târziu scrierile sale au fost preluate de Aristotel.

El le-a arătat lui Alexandru Cel mare,care a început să le studieze împreună cu generalii săi. Astfel a descoperit că avea litera X marcată în palmă. Se spune că nici unul dinte ei nu avea liniile din palmă la fel de evidente precum Alexandru şi că acesta chiar îşi făcea strategiile de luptă după liniile palmei.

Studiu asupra literei X

Pornind de la teoria că literaX din palmă este semnul unor oameni născuţi să fie lideri şi cu un destin măreţ,cercetătorii de la Universitatea din Moscova au realizat un studiu pentru a vedea legătura dintre această literă şi destinul celor care o au. S-a descoperit că printre cei care au  avut sau au litera se numără personalităţi marcante ale istoriei.

Născuţi cu al şaselea simţ

Cei care au litera X în palmă sunt oameni înzestraţi cu o intuiţie extraordinară. Sunt capabili să simtă pericolul şi chiar infidelitatea. Pot distinge o persoană care emană energie negativă şi se pot înconjura doar de prieteni loiali,care nu stau cu ei din interes. Pot distinge minciuna şi chiar dacă vor ierta,nu vor uita niciodată dacă le faci rău. Ţin minte cu uşurinţă informaţii şi chiar detalii banale şi se adaptează repede la orice situaţie,fără să se simtă stingheri.

Sursa foto:http://mysticalraven.com



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg